ebrucetin Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor :) benim oğlan maşallah çok hareketli :) karnımda hiç çıkmadı 23 haftamdayım dümdüz :) sizin göbüşler nasıl hareketler nasıl :) sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤰🏻😍😍
mavisimm ebrucetin 21+4 zayif ve uzun boyluyum gobegim cikti, oglumda cok hareketli, detayli ultrasonumuzda temiz cikti cok sukur. Sadece tetanoz asisinda 2 gun cok zayifti hareketleri endiselenmistim ama duzeldi eski performansina dondu tekrar :)
ebrucetin Meryem15Denizzz hissedersin canım 23 e kadar yolu var üzülme elini karnına koy bol bol konuş annesi dua oku
Meryem15Denizzz ebrucetin hergün yapıyorum elimi karnıma koyup dua ediyorum salavat getiriyorum ama vakti zamanı var demek ki
Kbrahrl Gamzeozdemi benim bebişte erkek maşallah içeride oynayınca karnımı titretiyor eşim gülüyor onun hareketlerine 😀
Eylulikraninannesi Bende 23 haftalık hamileyim 2. Gebelik. Oğlum artık pıt pıt değil ayak gezdirmeye başladı ayağını gezdiriyor onkadar guzel bı duyguki 🥰
Songulkaya Ilk gebeliğim suan 24+4 olduk 🤲 karnım sivri bir şekilde bayağı çıktı 😁 ve kızım çok hareketli sanırım yaramaz olacak 😍😍🧚♀️
Alya_mmm ebrucetin bnde 23 haftalıgım kız annesi olucam ınsallah benim kızım o kadar hareketli degıl bazen cok hareketli bazende hıc yani
Songulkaya Alya_mmm daha küçük oldukları için hareketleri düzenli olmuyor zaten 😊 merak etmeyin zamanla düzene biner
Filiztugrul_07 ebrucetin 24 haftalik olduk benim bebislerim beni cok yoruyorlar ayaklarim cok agriyor kramplar giriyor surekli sirt atgirm cok oluyor . Bizimkiler meyve yiyince cok haraket ediyorlar 😊😊insallah hepimiz kucagimiza sag saglim almaya nasip etsin
Alya_mmm Songulkaya ınsallah ya benim ilk gebelıgım bebek karnımda oldu oyuzden tedirgin oluyorum cnm
Kbrahrl Gamzeozdemi yok canım Allah nasip ederse 7. 8. Ayda yapmayı planlıyoruz ☺️ Erken alırım daha güzelini görürümm canım sıkılır 🙊
Papatyaa00 ebrucetin bizimde 22 bitmek üzere hareketleri hissediyorum ama dışarıdan belli olmuyor en çok eşim için istiyorum bir an önce oda eliyle hissetsin diye ama bakalım hayırlısı karnımda hafif hafif çıkıyor 🥰
NurtenB ebrucetin kızlar bende de sol bacak uyuşma başladı bugün magnezyum ilacını içemiyorum acaba ondanmıdır🤦🏼♀️ 21+5 günlüğüz