Kardelenyigit Ben gidiyorum çokta memnunum başta medline gidiyordum daha sonra güzelyalı Yasemin hanıma geçtim çokta memnunum doktorumdan ve tertemizde hastane muayene fiyatı 120ydi 140 oldu
Gizem_melek Kardelenyigit bende ayni sekilde medlinedan guzelyaliya gectim yasemin hanima bende memnunum ama merak ettim arkadas ne gibi olumsuzlukla karşılaşmış 🤷
Happpm Kardelenyigit doğum ücreti fiyatı ne canım ben metroya gidiyorm ama detaylu ultrsNa 5 dk baktı o yüzden soğudum
Kardelenyigit Gizem_melek bende merak ettim açıkçası 😅gidenlerin çoğu memnun tabi ki sorun yaşayanlar vardır ama genellememek gerek
Happpm Gizem_melek ben metroya ama bilmiyorum içime sinmeyen birşeyler var detaylı yaptırdınız mı peki
Kardelenyigit Happpm doğum fiyatı hiç konuşmadım ama 3000 kesindir diye düşünüyorum 😊ama çokta uçuk değildir tabi o fiyattan fazlası yani,metro hastanesi bana pek hijyenik gelmiyor ya tabi memnun olan vardır 😊
Gizem_melek Happpm detayliyi guzelyalida radyoloji uzmani yapiyordu oraya yaptirdim canim 20 dk flan sürmüştü cok şükür memnun kalmistim ben giderken 220 tl di simdi ne oldu bilmiyorum biraz zam geldi ücretlere