39 +1 pazartesi günü doğum yaptım. Ondan öncesinde 2 haftadır adet sancısı gibi sancılarım oluyordu. Ama rahattım. Ve akintim su gibi ılık ılık dökülüyordu dr a gittim suyun normal dedi
Pazar günü yani bi gün öncesi ben dedim doğuracağım 😎 ama beni eşim kaleye almiyo çok rahat olduğum sakin kaldığım için. Gecesi sancılar oldu ama hafif hafif regl olacakmış ama olamıyor gibi. Sabahı lavaboya gittiğimde uçuk pembe leke geldi sabah 6 falan eşim ise gidecek ben dedim doğum başlayacak bence gitme. Hâlâ inanmıyor. Bi tartıştık 😀 sonra kahverengi leke geldi saat öğlene doğru herkese dedim ben doğuruyorum haberiniz olsun. Sancılar arttı. Evde vakit geçirmeye çalışıyorum dua aldım dualar okudum falan hastaneye gittik sonra sancılar arttı ama hiç açıklığım olmadığı için dr bu şekilde çok bekleyebilirsin dedi ve spinal sezeryanla oğluma kavuştum. O kadar da korkutucu değil kızlar hemen toparladım hatta hiç yatamadım bile. Ama sezeryan olacaklar mutlaka ameliyattan sonra bol sivi serum yüklemesi yaptırın hastanede çok kaleye almıyorlar ama siz söyleyin ve hemen kahve ve bitter çikolata yiyin. Benim hemen sütüm gelmedi hastanede gelen giden şunu yap bunu yap diyip strese soktular siz bunlara izin vermeyin bebeğinizle başbaşa sakince kalın narin davranın duygusal bi şekilde o zaman emmeye baslayacaktir üzülmeyin