aksu5334 Bebiscan 87 ile hamile kaldım şuan 94 kiloyum. 2 hafta öncesine kadar normal her zamanki halim gezip tozuyodum bi farklılık yoktu yani. Artık ağırlaştığımı hissediyorum 3 hafta kaldı zaten bu kadarı normaldir sanırım. Ama çok şükür rahat geçti benim hamileliğim😊
Niddy Bebiscan 100 ile hamile kaldim 29+2yim 104 kiloyum şu an. Yemene icmene dikkat edersen kilo bile veriyosun aburcubur hamur isi tatli yemezsen.
UrasEgeninannesi Bebiscan ben 🙋🏻♀️😅 çok şükür boyum uzun ama 106 ile hamile kaldım. 3 aylık hamileyim henüz almadım bakalım
hulyatkknt 90.8 ile hamile kaldım 23 haftalığız 94 kilo olmuşum. Bence kiloluyken hamile kalınca daha az kilo alıyorsun. 🤣
Emin_e 82 yle kalmistim 87 ile doguma gittim, simdi dogun yapali 3 hafta oldu 73 olmusum bugun tartildim... odem olmustu ama dikkat edin derim
Ozgul-1993 Emin_e maşallah size bende 84 ile hamile kaldım şuan daha çok yeni 4+6 yız inşallah çok kg almam sağlıklı bir gebelik geçiririm🙏😊
kaderkazanci Valla herşey yolunda hep güzel gider inşallah hayırlısı ile kucağımiza alırız bebişleri.102 ile hamile kaldim şuan 107yim 37+5den selamlar 😄🙋♀️👩👧🥰
Bebiscan kaderkazanci maşallah nerdeyse hiç kilo almamışsınız aksine vermişsiniz 👏👏👏👏 neye dikkat ettiniz nasıl geçirdiniz bu süreci
Bebiscan Bende 94 ile hamile kaldim henuz döllenme aşamasında doktorum yerin dibine soktu beni 🙈🙈🙈 kilo almamam lazım
kaderkazanci Bebiscan ilk 4 ay doğru düzgün beslenemedim mide bulantıları koku hassasiyeti en sevdiğim kofteden etten dahi nefret ettim ve 102den 98 kiloya düştüm 4.aydan sonra yemeye içmeye başladım işte son 2 3 hafta kaldı doguma suan 107 kiloyum . Başlarda istem dışı kilo vermek avantaj oldu benim için bi nevii.😊
Emin_e Ozgul-1993 valla doktorum beni cok korkutmuştu o yuzden hamur işine dikkat ettim,tam bugday yedim hep.. insallah siz de sağlıklı bir şekilde doğum yaparsınız