minicikbirmucize Kızlar merhaba, ebebeğin kendi ürünü olan Baby&plus çiftli elektrikli göğüs pompasını kullanan/kullanacak var mı yorumlar çok güzel sitede birde sizlere danışmak istedim muallakta kaldım
Bdee07 minicikbirmucize bende aynısını aldım canım kullananlar çok memnun bence iş görür gibime geldi
FnurGokcan minicikbirmucize yeni doğum yaptığım sıralarda birkaç kez kullandım canım,memnun kaldım tavsiye ederim😊
BeybininAnasi minicikbirmucize ben teklisini aldım. Arkadaşım da kullanmıştı, memnundu. Ben de şimdi kullanıyorum, iyi bence de
minicikbirmucize Bdee07 şuan indirimde 199 tl daha da iner mi acaba doğumuma 3 ay var daha 🙄 yorumları okudum baya güzel 👍
minicikbirmucize Deletedmom328 avent çok pahalı ya o kadar para veremem hem çalışmıyorum şuan fazla sütten göğüslerim ağrımasın diye istiyorum yoksa öyle sürekli sağmak için değil
Ebrs minicikbirmucize ben kullandim, cekim gucu vs gayet guzeldi canim. Fiyatida uygundu. Aparatlari olsun kullanisliligi olsun bauagi memnun kalmıştım
minicikbirmucize Deletedmom328 tek göğüs mü 280 çok iyi ya bulabilsem alırım doğuma 3,5 ay var bakalım düşerse alırım
Deletedmom328 minicikbirmucize evet tek göğüslü elektrikli joker baby de indirime girmişti hemen kaptım