Hilal_00 Selamlar 27 günlük bebeğimin yüzünde kırnızı sivilce gibi şeyler çıktı kimseye de öptürmedim neden oldu Acaba bepantol sürdüm geçirmedi ??
Purple13 Hilal_00 canım benimde oldu doktor losyon sür demişti geçmedi sonra krem verdi geçti zamanla geçiyormuş azalarak kafaya doğru gitti konağa dönüştü sonrasında.
hunilimom Hilal_00 yeni doğan isiligi olmuş olabilir evin ici çok sıcaksa yada üstü kalında memeye gelen tarafı terden de oluyor benim kızımda da olurdu hep büyüyünce geçti
Real Hilal_00 isilik yada egzema olabilir yada sut alerjisi bunların hangisi olduğunu bilmeden bişey sürme derim.en azından bı saglikocagina götür orda anlarlar.
Seramsera Hilal_00 benimde bebeğim 28 günlük ondada var annem ve kaynanam onlar kilo aldığı için oluyor dedi sevinmelisin korkulacak birşey yok kızımdada vardı
Yesim1995 Hilal_00 sivilce kızarıklık olur dış dünyaya alışma aşaması normal geciyo sonra bişey surmeyin 2 gunde bir duş aldrn biri köpüksüz. Kafası da konak olursa zeytin yağı sürüp 1 saat bekletin yıkayın.
26mrv Hilal_00 sıcaktan oluyor ya bizdede cıktı cocugu üşütmeyelim derken fala socak tutuyoruz galiba odayı değiştirince azalıyor yüzündekiler geçiyor nerdeyse