CANSSS588 Bebeğin bağırsağında parlaklık kalbinde üfürük şeklinde delik var denildi. Sivi aldır dediler sizce ne yapmaliyım
hunilimom CANSSS588 kalbindeki üfürük için birşey diyemem ama benim kızımın da bağırsak ve kalbinde parlaklık vardı sonra kendiliğinden geçti başka bir doktora daha gitmenizi öneririm 🤲
Esila4549 CANSSS588 benım yigenım 2 yasına kadar kalbinde üfüruk vardı sonra kendiliğinden kapandı sıkıntı yapmayın kapanır daha annen karnında bebek
Esila4549 CANSSS588 sıvı aldırmayın kesinlikle sıvı aldırmak cok tahlikelı hem sıvı aldırıp ne yapa bileceksın doktorlar doguma kadar gene ıcerde mudahale edemiyor ki
ipeginannesi CANSSS588 bu soruların cevabı için sadece doktorunuza danışın, burda hiç kimse tıp bilgisine sahip değil. Herkes ordan burdan duyduğunu konuşuyor. Doktorunuza güvenin, belki de tedavi edilebilecek bir şeyi kaçırabilirsiniz doktorunuzu dinlemezseniz.
1994ozg CANSSS588 sıvı aldırmanın tehlikesi çok çok az prof biri yaptığında. Ben 2 kez aldırdm önceki gebeliğimde hiçbir zararı olmadı. Diğer konular hakkında bilgim yok ama🤷♀️
neslihann87 benim bebeğimde kalp anomalisi vardı almak istediler %1 de olsa bu işlemden sonra bebeği kaybetme ihtimali var denmişti aldırmamıştım
calimerotuuba neslihann87 peki bebeğinizi sağlıkla alabildiniz mi kucağınıza kalp anomalisi var mıydı doğduğunda?
neslihann87 vardı canım çok büyük sorunları vardı zamanında doğdu ama 3 ay yaşadı bu zaman zarfı içinde 2 defa açık kalp ameliyatı oldu ve dafalarcada anjö
calimerotuuba neslihann87 çok zor durum başınız sağolsun Allah yerini sağlıklı bir bebekle doldursun inşallah
Tugcedemiir Merhaba benimde bebeğimin kalbinde ve damarında bir sorun vardı sıvı alalım dendi ama çok riskli olduğu için aldırmadık. Fetal Dna testi var anneden kan alınıyor yurtdışına gönderiliyor ve kromozomlarına bakılıyor biz bu testi yaptırdık çok şükür temiz çıktı bu testi konuşun araştırın derim size hiç riski yok
Annebebek38 CANSSS588 cnm beni yanlış anlama sakın ama sana bisey sorucam hadi aldırdın diyelim ve bi sıkıntı çıktı o bebeğe kiyacakmisin eğer cevabın hayır ise bence aldırmamak daha mantikli
Elifyldrm Korkma anne karnında teşhis ne kadar doğru olabilir bana da bissürü şey dendi ama ben eğer doğru olsa bile kıymayacağım için aldırmadım sıvı başka bir dok daha gözüktüm o daha az korkulacak durum olduğunu söyledi şuan bana göre herşey normal 11 martta doğumum var 😚