Emf İkinci gebeliğim bebeğim için puset almam gerekiyor ama bebek arabamla uyumlu olması için aynı marka bakıyorum internetten ikinci el bakıyorum sizce de mantıklı mı tutumlu anneden alışveriş yapan var mı
tiniminianne Emf bu bebek eşyalarında çok fazla ikinci ele sıcak bakamıyorum maalesef. Bi önceki kullanan ne kadar temiz kullandı. Temizlense bile içime sinmez benim ama tanıdıktan vs alacaksan mantıklı 🤗
hunilimom Emf alabilirsin bi kaç ay kullanılaca şeye fazla.para vermek bana mantiskiz geliyor bende letgodsn bebek arabasını aldik mesela bütün parçalarını yıkadım her yerini sildim içinede battaniye örtüyorum iyice araştırıp almak lazım puseti
_defnee Emf Ben dolap uygulamasından yaptım alışveriş. Tutumlu anneden de arkadaşım yapıyor. Çok güzel güvenilir. Ayrıntılı sorun almak istediğiniz ürünü.
Emf tiniminianne tanıdık değil aslımda ama fotoğraflarda ev temiz duruyor pusette bilemedim ki puset bir kaç ay kullanılıyor ucuz bişey de de kanserojen etkisi vardır diye korkuyorum
Deleted5544 bende tutumluanneden puset aldım. bebek arabama uyumlu değil, ona bakmadım ama gayet güzel geldi
tiniminianne Emf Doğru ucuzlarıda nasıl bi maddeden üretiliyor bilinmez. Yani ikinci el alırsanız içine müslin vs sererek kullananilirsinz.
Deleted5544 Emf evet baya araştırdım. bide tavsiyem mutlaka teklif verin, genelde kabul ediyorlar. oyun halısı 30 tl, lansinoh elektrikli süt pompası 100 tl, ev tipi titreşimli müzikli ana kucağını da 50 tlye aldım 🙈
Deleted5544 Prenses001 siz kredi kartıyla ödeme yapıyosunuz ama satıcıya gitmiyo hemen para. ürünü aldınız beğendiniz o zaman onaylıyosunuz, satıcıya para o şekilde ulaşıyo. yani site paranızı koruyo ürün size sağ salim ulaşana kadar