Handeaslan613961 [bilinmeyen] migren olabilir canım viks sür basını sık tülbentle çok iyi gelşyor bende migren var hafifliyor Ayrıca ılık duş yap
TubaKorkmaz Handeaslan613961 canım sağlık sektöründe görevliyim vicks belki sana birşey yapmamış olabilir ama gebelikte önerilmiyor internete yazdığındada yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz
SedatSeilSezer TubaKorkmaz ay ben viks delisiyim ya sırtıma başıma ayaklarıma heryerime Sürüyorum başımı o rahatlatıyo bide koklama istegi çok duyuyorum sanırım Demir eksikliğimden bebeğe ne zararı olur ki 😳
Handeaslan613961 TubaKorkmaz tamam canım ama bende doktoruma sordum zaten hatta ilk gebeliğimde de sordum çok sürmediği sürece bişey olmaz dedi zararlı olsa sormadan yazmam zaten
SedatSeilSezer Bende öle gece bi başlıyo sabahakadar beni benden alıyordu tansiyon takibi yaptık normaldi ama böle Arada oluo aniden bi başlıyo sağ tarafım da zonk zonk atıyo minoset içmeden duramıyorum
TubaKorkmaz SedatSeilSezer canım ilk 3 ay önerilmiyor kimi doktorlar gebelik boyunca kullanmayın diyor vicksin gebelikte kullanımı c kategorisinde bence riske hiç gerek yok 😉 Zaten prospektüsündede doktorunuza danışmadan kullanmayın yazıyor
Handeaslan613961 SedatSeilSezer deli gibi sürme 😂 az bişey sürsen yetiyor canımm doktoruna sor o söyler zaten benım migrenim ilk gebeliğimde çıktı doktorum söyledi bana da başka türlü hafiflemiyordu 🙂
Handeaslan613961 [bilinmeyen] rica ederim kuzum dene çok faydasını göreceksin 🙂😍 migren agrısı berbat bişey umarım olmazsın ya 🙄🙄
Seydaaa Merhaba ben baş ağrısından hastanede yattım şimdi at kestanesi aldım bakalım ağrıyı geçiyor diyorlar deneyebilirsin.
Handeaslan613961 [bilinmeyen] ilaçla geçmiyorsa migreni olabilir canım çok kötü oluyor ama agrısı kafanı duvara vurasın geliyor resmen
Handeaslan613961 [bilinmeyen] ay ya ılık duş al canım çok iyi geliyor dediklerimi yap hafifliyor çok 🙂
busraali [bilinmeyen] bende 29.hagtadayım 2 gündür benimde ağrıyor başım tansiyon ölçümü yaptım gün içinde normal çıkıyor ama sizinki gibi geçmedi ağrı ılık duş aldım biraz iyi geldi ama sanırım oluyormuş 3.trimester da
SedatSeilSezer [bilinmeyen] minoset içebilirsin hamilelikte serbest o ben içiyorum çok doktorada sordum korkma yani plus değil normalini iç agrın olunca
SedatSeilSezer [bilinmeyen] yok ben içiyorum rahat edersin hem sende sen agrı çektiğin de bebek de rahatsız oluyodur iç ben sürekli içiyorum nerdeyse başka Cagre bulamıyorum çünkü