Busraeskin Park yatak almayı düşünüyorum ama marka ve model olarak onerebileceginiz bı beşik var mı ? Her şeyimiz hazir bı besigimiz eksik kızıma kavuşmaya son 28 gün 🌺 sizlerde Şafak kaç 💜
Esnn Busraeskin baby force aldım ben çok memnunum biz 550 TL ye aldık suan indirimde hatta 12 gün kaldı bizimde 🥰
Minigim_ Busraeskin ilk kızımda kullandım bende park beşik kaldırdım markasını tam hatırlamıyorum ama yatağı uyku seti falan 450 tl ye almıştım en güzel avantajı katlanıp her yere sığması benimde 25 günüm kaldı doğuma
Pearly Busraeskin ben de e bebekten baby& plus safe sıde aldım. Park besık gıbı kucuk yer kaplamıyor kolay tasınabılıyor
purplemoon Fatih saraçhaneden bisikletçiler carsisindann maccon anemon marka park beşik aldım 500liraya. Bugünde e bebekten Baby plus pamuklu yatak aldim içine. Kurunca güzel oldu beğendim 70*110olcusu
Busraeskin Rumis evet onu da duymuştum aslında aklımda olanlardan bitanesi de o ama gidip canlı bakabilcegim bı yer bulamadim
Betulcukur55 Biz bugün e bebek ten aldık joie marka 1500tü 1257 ye düştü bugün de 900e aldık biz çok memnun kaldık anne dizi de var yanında
Filiztugrul_07 Busraeskin benim ikizlerim olcak biz esimle dusunduk bebegenden siparis verdik rengi herseyi gorundugu gibi geldi fiyat yonundende cok uygun 😊