Korkmaz1804 benimki zorunlu sezeryan oldu açıkçası hiç beklemiyordum naile ye gittim hep bebek gayet iyi suyun çok güzel diyip durdu tek sorun bebek kilo almıyor falan diyip durdu 33 yada 34. Haftamda hatta radyoloji bölümüne yönlendirdi bebek nie kilo almıyor die onada baktı etti he dedi benim baktigim gibi sonuçlar hiç bi sorunun yok bebek zayıf o kadar dedi meğer bende plesenta yaşlanmış ama demiyor naile cuma günü 37.2 de elwc de suyum geldi az bişey dedim idraldir ayağa kalktım az bişey geliyor aha dedim suyum geldi hemen hasteneye gittim şansıma şerife hoca varmış baktı senin suyun bitmiş dedi hemen yatış ne zamandir akıyor dedim yarım saat oldu ancak olmaz dedi bu bitmiş normalde suyun nasıldı dedim iyidi hep şimdi ben naileye nasıl güvenem belki benim suyum hep sınırda idi hemen yatacaksın doğum yapacağız dediler normal mi istiyorsun sezeryan mı dedi bak diyim dedi açılma hiç yok sezeryan olmaz zorundasın ama normal dersen suni sancı verip bekleriz tamam hocam dedim normal olsun demez olaydım akşam 9.30 dan sabah 8 e kadar çektim açılma ancak 1.5 cm oldu oda dar olrak orda çalışan bi arkdaşım var songül kızım sendeki nasıl şans hastanedeki en iyi dr a denk geldin dr çıkmadan doğumunu yaptır dedi 8 de mesaisi bitmeden şerife hocanın dedim sezeryan yapın beni dedi ben sana demiştim sen direndin die dedim nerden bilerim ki