Goksel06 eylul_asil kesinlikle Türkan Çağlıyan ı tavsiye ederim çok kişiyi yönlendirdim hepsi çok memnun. Türkan hanım başta soğuk gelebilir ama o kadar tatlı o kadar naif ki bunu her geçen gün anlayacaksınız. Sorduğunuz her soruda sizi aydınlatır bian önce başından def etmeye kalkmaz diğer doktorlar gibi. Demem o ki kendisi bitanedir ☺️
eylul_asil Tekinnn Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. İrem asistanı olmasa kahvesini bile içmez ,😆 bizim en son ultrasonumuzda kızım yüzünü kapatmıştı yüzünü kapatmış dedi geçti surdan burdan deneyim dönsün profil alayım falan demedi bile. Eşim zaten ultrasonda görmek için eve cihaz alacak neredeyse kadının yaptığına bozulduk haliyle . Mesela sadece boyu kilosunu söylüyor o kadar. Burada okuyorum mesela suyu iyi mi kötü mü söyleyen doktorlar var bizimki daha hiç demedi suyu iyi kötü diye ya da bu ayda şunlar olur sunlari ye falan o da yok. Hatta ben kendimce kilomu fazla buldum söyledim çok mu almışım diye ancak o zaman evet biraz fazla haftada üç gün yürüyüş yap dedi ?? Ben diyene kadar hiç yorum yok yani
eylul_asil Tekinnn elif hn ile ilgili bende pek güzel yorumlar almadım bir de kişiye göre memnunluk değişiyor tabi beklentilere gore
Deryaynur Nonisa valla canım smdi sen soyleyince düşündüm de o kadar elife Hanınma gidiyorum nekiloma ne tansiyon numa baktı🤔😄
eylul_asil Deryaynur 🤣🤣 ikisi de önemli aslında biri şeker biri yüksek tansiyondan erken doğum riskli dogum olabilir takip etmeliler
Nonisa Deryaynur Tansiyon da kilo da gebelikte çok önemli halbuki. 16.haftaya kadar gittim ben kendisine hiç bakmamıştı 🙄
Deryaynur eylul_asil aynen canım malesef bı sefer gitmiycem hayır hani siz burda söylediniz diyede değil ben gidiyorum sanki boşuna gitmişim giibi oluyor hicbirsey dogruduzgun söylemiyor ben sorarsam kısa cvplar veriyor bilemedim Tülay hanım var onada çok iyi diyorlar diye duydm bakalım🤷😇
Adnuf Gmzgndz teşekkür ederim bilgi için doktor randevuma gittiğimde bütün detayları araştırırım sağolun
masalsii Cansucan95 Gmzgndz türkan hanımdan memnunmusunuz? Ben doktorumu değişmeyi düşünüyorum son sefer doktorun tavırları hiç hoşuma gitmedi ayrıca her seferınde renkli ultrasonu acıyor bebek yüzü dönük falan yapıp görüntü vermiyor bizde çok merak ediyoruz rahatsız oldum bu tavrından gitmeyi düşünmüyorum artık
Cansucan95 Bende medipol sefaköye gidiyorum üç doktor denedim orada hiç memnun kalamadım en son Türkan hanıma gittim çok güzel ilgilendi çok memnun kaldım ama hala kafamda soru işaretleri var sonucta acil gece doğum olsa diğer doktorların gelme ihtimali çok yüksek bu da beni düşündürüyor açıkçası.
eylul_asil alakayamaydanoz Pelin hn dan memnun kalan çok bı o kadar da memnun olmayan var özellikle hepsinin ortak noktası 36 hafta da hastalarını yatırıp suni sancı ile sezeryana bağlamak , hatta uyarmislar nöbet gününe gelirseniz asla yatış yapmayın diyorlar normal.dogum.yanlisi olup izne ayrılmadan tüm doğuma yakalanan hastalarıni 36 hafta da sezeeyan ile dogurtmus yorumları okudum da ama bunun dışında herkes memnunmus
UZUME Bende hamile kalmadan once ve kaldiktan sonra 2 3 defa gittim toplam . Hicbi doktor guleryuzlu degildi , agizlarindan cımbızla laf aliyordum . Bide sokağımin başı... yenibosna nisa hastanesine devam ediyorum , orasi da yakın.
alakayamaydanoz eylul_asil ben 36. Haftayı geçtim perşembe günü gideceğim. Normal doğum yapmak istediğimi söyledim buna çatı muayenesinden sonra ve nst den çıkan sancılarla karar verecekmiş. Sezeryan der ise ben acilden önce devlete gitmeyi düşünüyorum bakalım oradakiler ne diyecek. Başta Elif hanıma gittim keşke onunla devam etseydim diyorum. Son bir kaç haftam için de doktor değiştirmek istemiyorum.
eylul_asil alakayamaydanoz yorumları okuyun siz isterseniz sonra pişman olmayalım bir de hep kuvez de kalmış bebekler erken olduğu için ben de normal düşünüyorum Dr son haftalarda beni korkutursa eğer suyu az yok normal olmaz yok dönmemiş vs devlete de gidicem 42 haftaya kadar yolu var Allah'tan bir mani olmazsa hiç bir nişan sancı su gelmeden niye suni sancı ile dogurayim kilosu bile çok olsa son ani beklerim 5 kilo doğuran insanlar var sırf Dr para kazanacak diye çocuğumu riske atmak istemem
Deryaynur alakayamaydanoz elif hanıma gidiyorum neden keşke degistirmeseydm dedm canım bnde pek memnun değilim çünkü
alakayamaydanoz eylul_asil evet katılıyorum. Devlete gittikten sonra sonuçlar aynı şeyi gösteriyorsa tekrar medipole gelirim ben diye düşündüm. Bana da sen minyonsun bakalım bebek bekler mi , bakalım normal doğum olur mu gibisinden saçma bir takım şeyler söyledi. Ona bakarsanız annem de minyon ama 6 çocuk doğurmuş diyecektim ama diyemedim 😃
alakayamaydanoz Deryaynur Pelin hanım da iyi ama beni korkutuyor sanki. Doktor konusunda strese girdim. Elif hanım daha samimi gelmişti bana.