Alyadereli Merhaba anne ve anne adayları inşAllah hayırlısıyla salı günü doğuma gircem sezeryan ile. Bilinçli bi şekilde sonda taktıranlar nasıl bişey çok acıtıyor mu😇
Oznuruzun Alyadereli ben sezeryan oldum doğum gerçekleştikten sonra takıldı büyük ihtimalle odaya çıkardıklarında hemen çıkardılar ve hiç acımadı özelde doğum yaptım çok şükür acıma olmadı sizinde kolay geçer inşallah
26mrv Alyadereli genel anestezide ayıkken takıyorlar spinalde uyuşturulduktan sonra ben genel oldum zorla takıldı vallla canım çok yandı
AysennHE Alyadereli en nefret ettiğimm😁ama geçiyor şimdiden düşünüp kasma korkutma kendini mutlu son olucak ne güzel bebeğine kavusacaksin tüm ağrı acı o ana bedel 😍♥️Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallahh🤲
Alyadereli Oznuruzun inşallah doktorum genel olursa önceden takarız dedi spinal olursan uyuşturduktan sonra takarız dedi spinal olmak istiyorum bende😂
Abi-de Vallah ben uyanıkken izin vermedim takmalarını beni uyutun öyle takın dedim🙈 çıkarırkende canım çok acıdı ama şöyle de bişey var ben acıya karşı aşırı derecede dayanıksızım. Dayanıklı canım annelerimiz var tabi.
Merveceee Alyadereli ben çok korkmuştum hatta taktirmayacam diye ağlamıştım ama o kadarda acımadı normaldi
Ebru9360 Alyadereli benmde 4 günüm var sezeryan olucam ozel hastanede genel anestezi ile uyusturduktan sonra takilsa soylesekte cok korkuyorum cunku alttan bile muayene ettirmiyorim ben
Ako123 Ebru9360 uyusturulduktan sonra takıldı canım genel olmadım soruyordum takildigini söyledi bende korkuyordum ama korkum yersiz mis
Burcuyildiz Alyadereli ben doğum değilde, ameliyat oldum 2 kere, sondayı takmak istediler taktırmadım, uyuyunca takıyorlar ne gerek varki uyanıkken, çıkarınca acıtmıyor, sende uyanıkken istemezsin, o bile bi stres
Alyadereli Burcuyildiz valla ya söyledim ama genelde öyle kabul etmedi spinal de uyuşturduktan sonra olabilir dedi
Ebru9360 Ako123 ben genel olucam ama uyutunca takarlarmi bilmiyorum yada hic takmayin desek hasta bezi kullansak
Ako123 Ebru9360 valla bilmiyorum ki canım ne desem boş şimdi konussab doktorunla daha net bilgi alabilirsin bence
hunerirem Ebru9360 sonda sadece idrarını kaçırmamak için takılmıyor canım ameliyattan sonra yattığın 8 saat içerisinde ne kadar yapmışsın diye poşetin üstündeki mlye bakıp kenara not alıyorlar hepsi aynı mı bilmem ama bende öyle olmuştu. Takarken de çıkarılırken de çok acımıyor ağda gibi anlık bir acı sadece biraz yanma hissi oluyor o da geçiyor hemen korkma
_HB_ Alyadereli ilk doğum da uyanıkken taktılar , cok kotu ağrıyodu bide sancılarım da coktu. Bunda dıktor sen uyuynca takarız dedi
isimsizbebek Alyadereli bende iki hafta önce sezaryen oldum. Sonda takılırken aman aman bir acım olmadı yani o kadar kısa sürdü ki birkaç saniyede bitti. Bence yapan kişini eli ve pratikliği ile alakalı da olabilir
2kezanne Alyadereli 1 yardımcı 1 hemsire geldi bacagimi ayirdi derin nefes al dedi acıdı 2,3 sanyelik bir durum sonrasinda sanki çişin varmış gibi hissediyorsun