Kr_pinar Kızlar devamlı kremlememe rağmen çok çatlağım oldu salı günü Doğuma gidicem bundan sonra da çatlaklarımı yok etme derdine düşücem sanırım. Benim de çatlağım vardı şunu kullandım geçti diyenler yazarsa çok sevinirim
58_edaygmr_58 Kr_pinar bende burda bekliyim daha çatlağı yok bir krem kullanıyorum ama çatlamasından korkuyorum
Kbrbydk Kr_pinar canım benimde çok catlagim var ya harita gibi oldum. Kantaron yağı ve badem yağını karıştırıp yürüyorum hergun. Ayrıca badem yağı ve limon suyu karıştırıp yürüyorum biraz hafifledi denemeni tavsiye ederim.
Buse62 Kr_pinar çatlak genetik biraz büssürü şey süren var yine çatlıyor çatladıktan sonrada etki eden bişey yok diye biliyorum. ben bio oil kullanıyodum çatlagım olmadı 36+3 haftamdayım ama bio oil içinde iyi şeyler duymadım bıraktım kaşıntı olunca saf zeytinyağı sürüyorum sadece
Busraeskin Kr_pinar kişinin derisiyle alakalı olan bı durum bu bence tamamen ben 2 hamileligimde de hiç bişey kullanmadım şuan 36 haftamdayım hiç catlagim yok bazen ne kullanırsan kullan çatlayacagi varsa çatlıyor 🤦
ED1802 Kızlar 16+4 deyim kiloda almadım karnımda yok sadece hafif bi şişkinlik o da kırmızı ince ince farkettim be sürmeliyiz lütfen yardımcı olun