fatmuhkes Merhaba kızlar 30+4üm dün doktora gittiğimde 2-3 hafta işlerden gittiğini suyumun da olması gerekenden biraz fazla olduğunu söyledi şeker yüklemesinde şekerim çıkmadı ama gebelik öncesinde şekerim vardı 😊 Şimdi doktor birsürü perhiz verdi benim gibi olanlar var mı bebekler ne durumda 🤗 1980 gr 44 cm
Hazalce fatmuhkes bende bugün gittim 1500 dedi normal dedi çok küçük galiba 🙁 sağlıklı olsunda perhizini uygula sonra çok kilodan erken doğum oluyormuş
Gmzalp fatmuhkes bende en don gittigimde 28 + 5 de 1430 kg normal dediler .ama sanki biraz fazla gibi geldi kilosu
Sinemmdru fatmuhkes şeker yüklemesinde şekeriniz nasıl çıkmadıki acaba suyunuz fazlaymış zaten bendede gebelik şekeri azcık çıktı normalde yoktu şekerim filan ama bebeğimle alakalı yada suyla alakalı bir sorunum yok çok şükür doktorunuz su fazlalığıyla alakalı ne diyor
Kayarozlem8023 30+3 de 1640 gr 40 cm boyu dedi bir hafta sonra da 1690gr 43 cm dedi ve haftasıyla gayet uyumlu dedi şekerinizden dolayı çok dikkatli olun bebiş kiloyu elbet alır ama doğduktan sonra alması daha iyi gibi
fatmuhkes Kayarozlem8023 o zaman gerçekten önde. Babası iri doğmuş ama ben 2 kilo doğmuşum o yüzden çok büyük bi bebek beklemiyorduk açıkçası. Şekerim de şimdiye kadar hiç sıkıntı yapmamıştı hamileliğimde bilmiyorum nolur artık 🤦🏻♀️
_HB_ fatmuhkes ilk oğlumda şeker yüklemesi yaptırmıştım bişey cıkmadı, oda hep tombikti 1,2 hafta ondeydi. Bunda yükleme yaptırmadım açlık tokluk bakıldı şeker olmadğını soyledi. Genetik yani, yediklerimiz yarıyo maşallah 😃
fatmuhkes _HB_ kaçıncı haftada doğum yaptınız peki benim ilk hamileliğim 😊 idrar yolu enfeksiyonum da var kilosu iyi giderse erken alırlar mı acaba aşağıya şok baskı yapıyor 😊 genetiğe de şaşırdım babası iri de ben minyon biriyim yani 😂😂
_HB_ fatmuhkes ilk doğum erken oldu benım 32 haftalık. 2200 doğdu, ama kilo erken doğuma sebep değil. 4500kg doğuranlar var 😄 şekeriniz yoksa rahat olun ama varsa tabi dikkat edin
fatmuhkes Sinemmdru olması gerekenden biraz fazla dedi ben doğuda yaşıyorum burada açıkçası doktorlara pek güvenmiyorum memlekete gidicem 33te 😊
fatmuhkes _HB_ gebelik öncesinde çok dengesiz yükselirdi gebelikte pek yükselme yaşamadım tabi sinirlenip üzüldüğüm zaman yükselir ama genelde hep düşer sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyordum 😊