UmayDuruMom Kızlar çok kötü midem bulanıyor kussam kusamıyorum tuzlu yemekler bile midemi bulandırıyor zorla yedim Bi kaç gündür yinede vücudum yorgun düştü hasta oldum doktora haftaya gidicem ilaç felan alamam şuan napabilirim yardım edin 😞😞
Kevserbdr0 UmayDuruMom benimde 6 hafta deyince çok kötü olmustum hatta kalkamiordm 1 haftada 5 kilo vermiştim. Doktora soledim ilaç verdi ondan sonra düzeldi biraz
Mink UmayDuruMom mide bulantısı yaşaman normal kendini zorlamamaya çalış ben 8+5 im halen midem bulanıyor leblebiyle çözüyorum rahatlatıyor
Nacvess UmayDuruMom serum taktırmanı öneririm canım biraz güç geliyor bende çok zorlandım ilk haftalarda birkaç defa serum taktırdı doktorum iyi gelmişti içinde vitamin falanda oluyor birde su ihtiyacını karşılıyor
Mink UmayDuruMom zaten ilaç veriyor dr. Prillam kullanıyorum ben söyle bulantının çok oldugunu yazar sana bulantı ilacı
Kevserbdr0 UmayDuruMom anlıyorum seni çok zor miden boş oluo sürekli çıkarma isteği var ama cikaramiosn. Ben şimdi 23 haftaligim her sabah hala var mesela düşün. Zofer diye bitane ilaç vermişti doktor bana onu kullanmistm yarim yarim ole idare etmistm.
Nacvess UmayDuruMom hayır tabiki zaten doktorum taktırdı bana içinde gebelere zararlı birşey olmuyor mide bulantısı giderici de koyuyorlar
[silindi] UmayDuruMom şu durumda hiç bişey canım. o günler bende çok kötüydüm 2 hafta griple savaştım en sonunda doktor düşük doz antibiyotik verdi onla düzeldim. Limonlu ılık su iç meyve falan yemeye çalış vitamin girsin vücuduna daha kötü olursan da ilaç kullan mecburen doktorlar zaten bebeğe zararsız ilaç veriyolar
Kvlkgzmerhn Prilam dr hapı çok rahatlatiyor gece yatmadan 2 tane içeceksin. Bana fayda eden şey ayva üzerine limon sıkıp sıkıp yedim bogazimdan aşağı ferahlik hissettim 🙏
Kevserbdr0 UmayDuruMom hala da edio ama kişiden kişiye değişiyor tabi . Kokulara yeni yeni alışmaya basladm önce uyandigim gibi yemek kokusu burnuma dolardı lavoboya zor atardim kendimi . Doktoruna sor sana da ona gore bisey yapar . Ben acillikte oldum doktora gittim devlete ilaç önermem dedi ama duramiordm çok düşmüştüm özele gittim orasida işte zofer diye ilaç söledi onu aliordm 19 haftamda filn biraktm ilacı artık kendim idare edebileyim diye .Sana da bisey illaki solerler .