edaozdxx Canım instagram kullanıyorsan Baby.homes adında fabrika satış mağazası var. Kapıda ödeme ile 2 yıl garantili almıştım ben beşiği. Piyasadan bir hayli ucuz.
FilizMert Civilden internetten Kujju ahşap organik sepet beşik aldım, çok güzel duruyor, beğendim. Odam çok büyük değil. Aslında park yatak düşünmüştüm.
Busraeskin Park yatak olarak düşünüyorum bende ama marka ve model olarak karar vermiş değilim kullanıp memnun kalanlar varsa yardımcı olursa sevinirim
Ftma_izmr Bebegimx babycom adresinden aldım canım güzel beşikler var bakmanı tavsiye ederim serbest halinde herşey içinde
Tugbacolak Bebegimx ahşap olan anne yanı beşiklerden aldık uc kademelı yukseklıgı var en son sedır gıbı yada oyun parkı gıbı ayarlayıp cocuk odası olarak ayarlanabılıyor henuz kullanmadım ama görunuse bakalırsa ıdeal duruyor hatta aynısı e-bebekde mevcut ama fıyatlar oldukca yuksek bız ınetnetten aldık kurulumunu kendımız yaptık yarı yarıya bır fıyat farkı oldu
__kubragokce__ 26a yaaa ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah 💗💗 kullandıktan sonraki yorumlarını da bekliyorum