XelisaX Hayatımda hiç 26 günde adet olmadım hep 28 olurdum. Ama adetime 2 gün varken şuan adet oluyorum bu ay ilk denememizdi ve sadece 2 kez ilişki olmuştu yumurtalama gününde 😏 Belki de kısmet değilmiş her neyse 😇
nilinannesiii XelisaX herşeyde bir hayır vardır canım deme öyle benim döngüm 36 günde dönüyordu o derece ama rabbim 5. ayda nasip etti. oda gecikti çok şişti göğüslerim adet olamıyorum hastalanayım diye gittim müjde dedi çok yeniydi ve geç döllenmiş. şuan 11. haftadayız şükür. rabbin sanada bu duyguyu nasip etsin inşallah ☺️
Yavrum_herseyim XelisaX Rahim bebek ariyor canim ümidini kesme benim de hamile kalmadan onceki ay oyle olmustu 3 gun onceden olmustum olur allahin izniyle uzme kendini
Nrglahmet XelisaX benimde aynı şekil olmuştu 2 gün erken oldu diye şaşırmıştım üzülmüştüm niye olmadı diye ama o adet yerleşme içinmiş 1 ay sonra adet görmedim hamile olduğumu öğrendim, belki seninde öyledir ümidni yitirme 😊
Halidemat XelisaX bende bu ay aynı şekilde 2 gün önce adet oldum bizde denemiştik olmadı adet oldum .Şimdi tekrar uğraşıyorum inşallah nasip olur 🤗
Mervemm XelisaX bir sonraki ay insallaj hamile kalırsın canimm.. erken adet olmak yumurtalıklar bebek aradığını söylüyorlar gerçektende öyle bende 28 de bir olurdum 26 oldum ve bir sonraki ay hamile kaldim. Inşallah rabbim sanada nasio eder
Sydaytc Benimde adetim 28 gunde bir olurdu duzenlidir ama uc gun once lekelenmem oldu adet belirtilerim var devami yok iki uc damla tekrar leke oldu hala adet olamadm bes aydir deniyoruz bizde test yapmaya korkuyorum hüsrana ugrarim tekrar diye
Miniminikuss XelisaX kuzum oncelıkle hayırlısıyla allahım tez vakitte guzel bı bebıs nasip etsin ınsallah sana 🙏istersen bide ovulasyon testiyle dene cok faydasını gordum ben. 26 gunluk dongum vardı benimde 13 14 diye yumurtlama oluyor sanıyordum ovulasyon testiyle takip ettim 9.cu gune denk geldıgını gordum ve hamıle kaldım o ay kuzum
Melek__28 XelisaX canım benim bende öyle olmuştum 3 gün önce olmuştum beklediğim tarihten yumurtaların çok iyi maşallah ben öyle olduktan iki ay sonra hamile kaldım Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın🙏