HilalHasan Merhaba, ben 15+2 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim. 53 kilo ile hamile kaldım şu an 55 kiloyum. Hangi aylar ne kadar kilo almalıyız? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Minikkusum_ Ne güzel ya az almışsın ben 55 kiloyla hamile kaldım şuan 22 haftaligim 66 kiloyum 🤦♀️🤷♀️
Havvaa25 Minikkusum_ ck almısn cnm bnde 54 kıloyla hamıle kaldom ılk haftalarda vrdım kılo 53 oldum smdı 20 haftamdaym 56.8 olmusm
HilalHasan Minikkusum_ kilo durumunu çok fazla takmak da iyi değil biliyorum, doğumdan sonra emzirirken çoğu kişi veriyor ama düşünmeden duramıyorum.
Gamzenur33 HilalHasan ben aşırı kilolu hamile kaldım 1 kg bile bana fazla Allah a binlerce şükürler olsun progestanı kesti doktor
HilalHasan Havvaa25 ilk haftalar mide bulantısı yaşadım ama bu yüzden hamur işi yedim sağlıksız beslendim. Şimdi bulantılar geçti daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ama aylık kaç kilo almak normal? Son aylar daha çok kilo aliniyormuş sanırım.
Minikkusum_ HilalHasan evet doğumdan sonra verenler var ama daha fazla almaya devam edersem vermem zor olacak gibi 😃😃