GulinMert Eylul_annesi52 çatlayacağın varsa ne sürersen sür , ne zaman sürmeye başlarsan başla çatlıyor gördüğüm kadarıyla. 38. Haftadayım 22 kilo aldım çatlak patlak yok. İlk zaman bi hindistan cevizi yağı sürdüm sonra sıkıldım öylece duruyor kavanozda
Mry91 Ben 39+5 im hic catlagim yok ic karnim da genis oldugu icin asiri sismedim aklima geldikce zeytinyagi bebeyagi ve vazelin surdum yani duzenli yapmadim bence tamamen genetikle ve karnin cok sisip sismedigiyle alakali
elif00000 Eylul_annesi52 4.ayda basladim hindistan ceviz yagi. Ama bazen yapısal olarak da çatlayabiliyor
Mrcemn Eylul_annesi52 canım eğer bulabilirsem kantaron yağı çok iyi geliyor ben onu kullanıyorum karnım büyümeye başladığından beri hiç çatlağım yok 34 haftalık oldum
Nesrin54 Eylul_annesi52 bio oil aldım. Ben de sunu merak ediyorum catlaklar dogumdan sonra mı belli oluyor yoksa catlıyorsan onu suanda gorebliyor musun acaba? Hani karın esnek ya ne bilim catlasa da anlamazmisim gibi geliyor
Nesrin54 Badem yagini onerirlerse asla ama asla almayn.. tüylenme yapıyormus. Bana onerdiler de aldım ama cok kullanmadan uyardilar allahtan bilenler
Tazeanne0134 Eylul_annesi52 çatlayacak olduktan sonra her türlü çatlıyor kuzum ben neler neler sürmedim
Seccils Hamileliğimin başlarında bebeyağı kullandım, 5. ay itibari ile sabahları lierac akşamları da hindistancevizi yağı kullandım. Şuan 36. haftadayım ve çatladım. Genetik ile alakalı bence.