calimerotuuba Gamzenur33 benim de henüz 14 haftalık ama 16 haftalık olunca Adana’da Ebru Tarım’ a gideceğim inşallah
Gamzenur33 Mrymylmz benimde küçük ama ikili test te biraz risk varmış erken bakmamı söyledi doktor daha 14 haftalığız
Ffulyalkan ikiprensannesiiii Tarsus’ta Banu hocaya gidiyorum bende Adana’da selim büyükkurt diye bi doktora yönlendirmişti detaylı ultrasyon için
Kubrnr3 Gamzenur33 unv hastanesını arıyorsn en yakın randebugu verıyor ben 25 haftada mecbur goster dım yoksa bende bulamadım sıra
Duamucizem Gamzenur33 can tekin iskender özel perinetolog ona gittik ben çok memnun kaldım 40 dk bakti bebeğime heryerini ayrı ayrı inceledi
Gamzenur33 Duamucizem benim ikili test az risk var diye erken yolladı 14 haftalık inşallah bir sorun çıkmaz sağlıklıdır bebeğim Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
tambirminnos Gamzenur33 oğlumda mersin üniversitesinde yaptırdım yalçindi soyadı ismini hatirlamiyirum 120 tl vermistim iyiydi
ozlemoz13 Gamzenur33 Filiz Çayan'a gittim ama aşırı memnun kalmadım açıkçası, Can Tekin İskender nasıldır bilmiyorum ama keşke ona gitseydim diyorum.