Handesiir Mrvfndk bende zorluyorum hep.birde bu ara sürekli baş ağrıları yaşıyorum.o da çok etkiliyor beni
Mrvfndk Handesiir benim de sakaklrm agriyor hep .hatta dün aksam yemegnde kafama arkadan agri girdi neden bilmem. Cok gecmis olsn.
Elifff06 Handesiir süt peynir yoğurt ceviz brokoli tüketiyorum hergün mutlaka 2 bardak süt içiyorum çay kahve yağlı baharatlı gıdalardan uzaklaştım 🌸
Esrdrn Handesiir bir keresinde ben de hem iştahla hem de herkes ye ye dedi akşam bi sürü yedim kendime göre sonra gece hepsini çıkardım yani kendinizi zorlamaya gerek yok benim çok bulantım da olmadı rahattim o konuda ama dikkat de ediyorum doğum kiloları verlimiyor etrafa hiç bakmayacaksın zayıfsın zayıf derler biraz kilo al kilolu derler sen kendini nasıl iyi hissedersen o şekilde olman gerekiyor
Kardelenyigit Hergün mutlaka 1 muz,süt,ve 1 veya 2 yumurtamı yerim.tavuk kırmızı et mutlaka tüketirim.şimdi de pekmez içmeye başladım 😊son 3 ay 🥰
Handesiir Kardelenyigit ben vejetaryenim maalesef.Çocukluğumdan beri ağzıma et ve et ürünleri süremiyorum 😞
Islim123 Handesiir vardır canım her insana herşey gelmez mesela hamileligimden önce deli gibi tatlı yerdim hamileligimden buyana tatlıdan tiksindim
Nesizade05 Handesiir benim arkadaşımda vejeteryan valla 2 çocuk doğurdu ikisinin de maşaAllahı var ☺️
Esrdrn Handesiir bunun için baklagillerden faydalanabilirsiniz yumurta bolca protein içerir kuruyemiş yiyin ben de normalde et yemeyi severdim tiksindim şuan et yiyemiyorum çok nadir mecburen yiyorum eğer bi eksiklik olursa zaten doktorunuz vitamin takviyesi yapar
Esrdrn Handesiir ben de bagımlı değildim ama hamileyken acayip canım istiyor bazen sütlü kahve içiyorum çay içmiyorum onun yerine kahve arada tüketiyorum bol su içiyorum yanında
Milena92 Handesiir bende de aşırı halsizlik miğde bulantısı var bu aralar hep kraker peynir ekmek yada kaşarlı tost yiyorum yemek yapamıyorum hiç 😔 yada bazen dışarıdan söylüyoruz napıca bu konuda bilemiyorum
Nesizade05 MeltemNermin millet hamile kalana kadar ayrı konuştu şimdi hamileyim hala susmuyorlar 21. Haftaya kadar pek karnım yoktu sen nasıl hamilesin karnın yok dediler artık aynaya bakıp ya benim neden karnım yok bebek büyümüyormu acaba diyorum bazen milletin yüzünden hep takmamak lazım
birsaglikci Nesizade05 benim yengem doğurana kadar kimse anlamıyordu hamile olduğunu. Hiç ama hiç karnı yoktu. Sanki çok yemek yemiş de göbek olmuş gibiydi.
birsaglikci Selam kızlar diyetisyeniniz konuşuyor 😀 çiğ olan tüm besinlerden kaçının. özellikle paketli ürünler yemekten kaçının. günde en az 3-4 porsiyon meyve sebze tüketin. süt yoğurt tüketmeyi ihmal etmeyin 😍
Handesiir birsaglikci sevgili diyetisyenimiz ☺️ Süt ve sür ürünlerine karşı intöleransım mevcut ve maalesef tüketemiyorum
Milena92 birsaglikci şarküteri ürünleri sucuk sosis salam yemiyorum ama canım çok pizza çekmiyo pişmiş oluyor pizzadakiler yesem olurmu acaba 🤔
Esrdrn Handesiir yani ben de dediğim gibi çok içmiyorum günde 200mg kafeini geçmemek gerekiyormuş Bu da kocaman bi kupa filtre kahve demek o kadarını istesem de içemem zaten bu arada çikolata da kafein var onu da hesaba katmak lazım