Nuryavuz Deletedmom416 canım ben ilacı kullanmaya başladığımdan beri regl günlerim 3 gün kısaldı sende de böyle bi durum oldu mu?
Deletedmom416 Nuryavuz benimde 3 gün uzadı canım 3 gün geç oluyorum. Adet düzensizliği yapıyormuş ilaç doktora sormuştum. İlacı kullanan çok var etrafımda onlarda da düzensizlik yapıyormuş.
Nuryavuz Deletedmom416 düzensiz değil benimki tam aksine 3 gün kısaldı ve 2 aydır aynı sürede oluyor. ☺️
Deletedmom416 Nuryavuz aynı sürede olması çok iyi ya en azından gecikince hevesleniyor insan. Ben kaç aydır 3 gün gecikince hamilemiyim soruları başlıyodu daha sonra da bütün hevesim kırılıyordu. Ben 25 mg ile başlamıştım hiç düşmeyince değerim 50 mg yükseltti bu ay düştüğünü hissediyorum çok rahat uyumaya başladım, eklem ağrılarım normale döndü halsizliğim gitti üşengeçliğim yok artık
Eceyamali Sydylmz merhaba. Benim daha önce tiroid ile ilgili bi sorunum yoktu belki de yüksekti ama ben bilmiyordum hamile kaldığımda ölçüldüğünde 4.5 çıktı ilaca 5.hafta da başladım 25mg eutrox fakat 9. Hafta kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum biz tiroid e yorduk hemen dahiliyeye gittim ama değerim normale dönmüştü. 2nin altında şuan. Doktorum 3ay korunun ilacıda bırakma 2ay sonra kontrole gel dedi inşallah bnde tez zamanda kalırım sizin gbi. İlk kaybım bu genetik testi yaptıraymmı diye düşünüyorum aslında ama bide daha bu ilk birdaha dene diyor diğer yanım çok kararsızım
Sydylmz Eceyamali kaybın tiroidle oldugunu düşünmüyorum canım bende cnkü 12 haftalık hamileyken kese içinde bebek görünmedi öyle kürtaj olmuştum ve o 3 ay içinde de tsh 1.5 2 arasoydı normaldi yani. Bende kürttajsan sonra parçaları patolojşye gönderdiler ama bşey çkmadı. Tiroid ilacını devamlı kullandm değerler hep normaldi yani. Ztn o ilacı kafamıza göre bırakmamamz lazm gebeyken hatta bir ömür boyu kullanıcaz. İlk gebeliklerde oluyor kimyasal boş dış ya da kalp atısı durması VS. Benim kardesm de 3 kimyasal gebelik yasadı sonrasında hamile kaldı suan oğlu doğdu 2 aylık 😊 bence olur inşallah eğer 2. De Allah korusun bley olursa genetik vs yaptır derim. Zaten Dr lar ilk kürtajda genetik yapmıyor diye biliyorum
derya_tatli Bugün kontrole geldim de bebeğin değeri iki gün önce 121 idi şimdi 102 olmuş dua edin lütfen bişey olmasın 😔
Sydylmz Nuryavuz aynen canım 2 ve 2 bucuk olması lazm 2bucugu geçmemesi önemli. Merak etme ilacı düzenli kullan değerler hemen normale dönüyor
Eceyamali Sydylmz evet ilk te yapmıyorlar ve araştırmıyolar patoloji falan . İnşallah çok dua ediyorum 2. De tutar hayırlısıyla🤲
ZEhrA_94 Nuryavuz cnm bnmki hamile olduğumu öğrendiğimde 5.60 dı ilaçla düşürdük korkma bence ilacını düzgün kullan sadece tsh dan kaynaklandığını sanmam stres yapmayın ayrıca bebeği etkileme ihtimalde %1 falan çok düşük kafanı yorma inşallah haberini alırsın 🙏
26a Nuryavuz benim her zaman tsh değerlerim dengesizdi hiç düzelmedi ama hamile kalmama engel olmamış 3 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim, o tahlilde de tsh değerim 9lardaydı yani hiçbir engeli olmamış üzerine 1 ay bile geçmiş 🙈
Nuryavuz 26a belki kişiden kişiye değişiyordur çünkü bi tanıdığımda düşük yapmıştı bundan sebep göstermişlerdi😏 Allah hayırlısını versin 🌹
26a Nuryavuz euthyrox'u da yıllardır kullanıyordum sadece hamileyken değerimin 9lara çıktığını görünce dozunu arttırdılar
Mormenekse34 Benim agustos ayinda 4.02 kasim ayinda 2.65 cikmisti tsh, ilac falan da kullanmiyorum degisiyor mu bu devamli? Doktorum sorun olmaz normal dedi uzerine dusmedim gebelige engel olur mu 1 bucuk yildr gebe kalamadm
Sydylmz Mormenekse34 olur tabiiki bnce doktorunu değiştir gebe kalman için en fazla tsh İn 2.5 olması lazm 2.5üstü zor hamile kalınıyor. Her gün düzenli ilaç kullanman lazm