Ayise Meraba kizlar..ben 34+o haftamdayim..bir arkadasm bana pilates topu ustunde ziplamami onerdi..dogumu kolaylasdiriyormus..aranizda yapan varmi?
minnakfasulyecim Ayise Canım internette kadın doğumcular öneriyor pilates topunu heralde açılma yapıyor. Doğumdan önce zıplatıyorlar, izleyebilirsin 😊
Ako123 Ayise zararlı değilmiş canım faydaliymis doğumdan sonrada gaz samsici olan bebekler için onerliyor üzerinde emzirin gazini alın deniyir kendini anne karnindaki gibi rahat hissediyormus
arslanmerve57 Ayise şu an değil 36. Haftadan sonra başlayın açılma yaparsa erken doğum olur Allah korusun
Sumeyye_g Ayise şimdi yapma erken daha doktorun sana zaten hangi haftada yapman gerektiğini şöyler bana 37 sen sonra artık yapabilirsin demişti şimdi 36 yok yürüyüş yapıyorum
minnakfasulyecim Ayise Doktorunla konuş kuzum dediğim gibi ben doğum öncesi zıpladıklarını gördüm şimdiden tabiki yapma. Kaçıncı haftadan sonra başlamalısın sor doktoruna o güzel şekilde yönlendirir zaten, sağlıkla kucağına al inşallah 🥰