Sibelselim 21 haftalik hamileyim. Kaşlarımda Seyrelme olmaya başladı. Ama saçlarım dökülmuyo. Dr. A gittim drm önemsemedi hamilelikle mineral vitamin eksikliği yapar dedi. Sizinde böyle bir problem oldu mu 😑
deletedmom11 Sibelselim Allahdan bu mesLeğin içindeyim çünki benmkiLerde döküLdü ama ben toparLadm düzeLttm boyadım bakım yaptm kendine yeni geLdiLer 🤦🏻♀️ ÜsteLik sadece kaş değiL bacağm koLmdada tüy kaLmadı tamamen döküLdüLer
Zeykem Sibelselim göbrğim falan tüylendi aksine saclarım uzadı kaş be kurpıklerım dokuluyo ya delırcem
Sibelselim deletedmom11 Teşekkür ederim cevabin icin. Ablamin da vucudunda ki killar dökülmüş. Ama benim kaslarım dökülmeye baslayinca netten baktim trioit yapar yazıyor. Dr. A söyledim trioit sadece kaş dökülmesi ile teşhis edilmez dedi baska sorunlarda yapar dedi. Ama kan tahlili yapmadi. Zaten Ilk aylarda triotime bakikdi normaldi. Yine de insan kuşku ediyor. Bir de sizlere sorayim dedim.
Sibelselim deletedmom11 Sizin mesleğiniz guzellik uzmanlığı mi. Ben zaten sarışınım dogru durust kilim yok olanlarda dökülmeye basladi. Ama bazılarınin sonradan geri cikmis killar doğumdan sonra
deletedmom11 Sibelselim kaş çıkmıyo cnm doğmdan sonra maLesef döküLdüğü iLe kaLıyo ewet güzeLLik uzmanıyım kendi işimi kendim görüyorum 🙈🙈 kaş çıkmıyo geri ama koL bacak hepsi oLmasada çoğu geLebiLiyo yarısı döküLüyo yinede
Sibelselim Zeykem Aynı suan benimde öyle. Karnima badem yağı sürüyorum sanirim o tüy yapti. Kaslarıma sarimsak surucem cok iyi geliyormuş. Hem badem yağı da sürücem belki banada iyi gelir. Denemek lazim