zmrtcskn Yardım kızlar öyle zor oluyor ki ekşime asitlenme yatamıyorum ayakta duramıyorum 5.aya kadar bulantı vardı ondan sonrada ekşime başladı ama çok fena şuan 26 haftalığım ama ilk gebeliğimde yaşamadım böyle bişey anlatamıyorum o derece. Ne yesem biraz hafifler neler yememem gerektiğini biliyorum ama etki etmiyo
ycllksa zmrtcskn kabuğu soyulmuş elma veya salatalık , sakız , maden suyu , varsa dondurma , ekmek içi duydum ama denemedim , karbonat varsa suya karıştırıp içince de rahatlatıyor :( bilirim o yanmayı saatlerce ağladığımı 😔
SnmTt zmrtcskn gaviscon içtiniz mi benim hemen kesildi onunla kafayı yiyodum midemin yanmasından🤦🏽♀️
ToprakAras zmrtcskn ılık süt iç canım miden her yandığında ben öyle yapıyorum bi tek o rahatlatıyo. Doktoruma söylicem bende ilk hamileliğimde gavıscon kullanıyordum iyi geliyordu.
Zuzum577 Mide yanmasindan hic bahsetmeyin 19 haftaliktan beri mide yanmasindan rahatsiz oluyorum😕24+4 uz
Hndn1234 zmrtcskn çiğ bulgur çiğne dedi annem hiç denemedim gaviscon kullanıyorum iyi geliyor. Ama bulguru birkaç kişiden daha duydum
Ffulyalkan Benim hiç mide bulantım olmadı ama ekşime acı acı boğaza kadar gelme çok oldu doktoruma söyledim bi ilaç verdi onu kullanıyorum çok iyi
zmrtcskn SnmTt bir sistem ki sorma😣 eskiden babananelerimiz gibi ne ilaç ne ultrason 😀 gidince de ebe bakıyor son ay zaten sadece
Echche zmrtcskn tuzlu çubuk kraker yedim canım susamsız. Yağı baharatı tamamen kestim. Sade karışmayan şeyler yedim. Mesela sadece patates haşlaması. Tam buğday makarnası haşladım yağsız yedim. Domates salatalıklı tam buğday ekmeğinden sandviç yaptım. Acıktıkça ondan yedim. Maden suyu içtim. Ve Yeşilçay içine limon sıkıp içtim. Az az yemelisin mideni şişirme acıktıkça tekrar ye canım. Öyle öyle geçiyor rahatsızlık vermiyor. Birkaç haftaya geçiyor zaten
SnmTt zmrtcskn aslında belki de öylesi daha iyi biz sürekli ultrasona giriyoruz zarar veriyo olabiliriz bebişler ben bi günde 2 kere girdiğimi biliyorum ultrasona🤦🏽♀️
Echche zmrtcskn dikkatli beslenince azalıyor. Belki geçer birkaç hafta sonra bende hiç geçmicek sanıyordum geçti