Yusra1 Arkadaslar 3 gündür bacak diz kas ağrısı çekiyorum dayanamiyorum artık normal mi bu 16+3 haftamdayim bugün dayanamadım bi tane parol aldım bişey yapmaz degilmi doktora sormadan aldım çünkü 😕😕
Happyprincess Yusra1 genelde hamilelere parol kullandiriliyor. Bişey olacağını sanmam . Magnezyum eksikliği yaşıyor olabilirsin . Benimde bacak içlerim çok ağrıyor. Doktorunla görüş ilaç yazacaktır
Misssimsek Yusra1 ağrılar neden olur bilmiyorum canım maden suyu tuket ise yarayabilir. Parol gebelikte kullanılan tek ağrı kesici birşey olmaz merak etme ama.yinede çok sık yutma.
cavrosay pyymamm bendede oluyor kasiklarimda belde bacaklarim kirilicakmiş gibi ağriyor.34+6 haftalik hamileyim.
Yusra1 Misssimsek ilk defa aldım zaten parol ama ne bilim doktora danışmadan tedirgin oldum Sağol maden suyunu deniycem 😊
Mervecilek Canım magnezyum kullan günde bir tane magnorm diye bi ilaç var suya atıyosun çok iyi geliyor ağrı kesici içmek yerine onu kullan 35. Haftamdayım bir kere bile ağrı kesici içmedim çok şükür
pyymamm cavrosay benim kuyruksokumumdaydı cok sık ağrı girdiği için magnorm iki içmeye basladım 33. Haftamda
Yusra1 pyymamm ay kesinlikle bir haftadır biraz ayakta durunca nasıl ağırlayacak basliyor çok kötü bişey ya@