Arkadaşlar size doğum hikayemi kısaca yazıp ayrılayım Happy kidse geçeyim öncelikle inşAllah rabbim hepinize nasip eder de evlatlarınızı sağlıkla alırsınız kucağınıza 🥰hatırlarsınız dün akşam sezeryanla ilgili soru sormuştum eetrafımdakilerin beni çok korkuttuguna dair yazıyı paylaştıktan sonra sancılarım başladı yaklaşık bi 3 saat eşime söylemedim derkeeen sancılarımın şiddeti giderek arttı kalkıp hastaneye geldik çatı muanesi yapıldı o sıra küçük bi sorunla karşılaştık oradaki çalışanlarla bi güzel kavga ettik sonra beni servise gönderdiler saat 10 da sezeryana alınacaktım ama benden daha acil alınması gereken hastalar varmış onlara öncelik tanınmış ve beni 11 bucuk gibi aldılar çok rahat olmaya çalıştım ki bu çok işe yaradı kendi kendimi motive etmek veee kızım geldi 😂arkadaşlar korkmayın ne normal doğumdan ne de sezeryandan bırakın akışına hayırlısı hangısıyse o olsun siz sadece kendinizi bebeğinizi düşünün herşeyin çok Güzel olacağına inanın ki ben yaptıysam herkes yapar doğumdan önce bi doğumum gerçekleşsin hastane koridorunda bende doğurdum diye bağıracağım diyordum o kadar imkansız bakıyordum ama hiçte öyle değil etrafınızdakilere kapatın kulakları raht olun ve hiç korkmayın hepsi de geçiyor sizleri seviyorum sevgili anneler ❤️🥰rabbim hepinizin gönlüne göre versin