Dilanmuhammed14 Anneler doğumuma az kaldı eşim doğuma benimle beraber girsemi girmesemi diye düşünüp duruyorum tanıdıklarımdan bir kaç kişi senden tiksinir felan dedi çok kararsızım siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında.
ebruliyim Dilanmuhammed14 disarda beklemesi daha iyi bana gore o an yapilan biseyden bi tepki flan verse ben daha cok panik olurum o yuzden istemem girmesini
Efuchama Dilanmuhammed14 ben doktora sordum sezaryene alıyor sadece ve örtünün arkasını göstermiyorlar zaten o yüzden sıkıntı olmuyor dedi benim doktorum erkek ve ondan erkek görüşüyle bi yorum istemiştim
PrensTaha Dilanmuhammed14 ben eşime sorduğumda kendimi toparlayamam psikolojik olarak kötü olurum dedi. Bana doğumdan sonra lazım kocam 😂
Bsecill Dilanmuhammed14 o anda yanınızda olması size bir avantaj sağlamz aksine verdiği tepkilerle sizi zora bile sokabilir. Dışarda olması en sağlıklısı derim ben bide o anda zaten eş düşünülmüyor ya ağrı sancı çocuk derken göZün bişey görmüyor
Efuchama Dilanmuhammed14 yanlışım olmasın ama normale almıyor galiba yine hastane ve doktora göre değişiyo sanırım
Yoncaerim Dilanmuhammed14 tavsiye etmem ben ilk hamileliğimde doktoruma sordum doktorum bence görmesin ne gerek var dedi doğumdan sonra zaten doğumhaneye alana kadar sancıları beraber çektik resmen ama doğumhaneye girmedi o bile bana yetti iyikide girmemiş dedim etkilenebilirler bence gerek yok
Dilanmuhammed14 Bsecill biz hamileliğim boyunca ayrı Kaldık hiç bir anı yaşayamadı o yüzden kararsız kaldım
Efuchama Dilanmuhammed14 26 şubatta ispanyada yaşayan arkadaşım doğum yaptı normal doğum eşi de girdi bu gün görğntülü konuştuk eşi diyo herşeyi gördüm vs pek sarsılmış görünmüyordu ama sizin eşiniz nasıl biridir en iyi siz tanırsınız kaldıramaz derseniz sokmayın ben de çok düşündüm ama gelsin istiyorum ilk o görsün bebeğimizi geçen sene ben doğum yaptım acil sezaryen eşim uçuştaydı göremedi bile
Deletedmom138 Dilanmuhammed14 ben eşimin ağlayıp sızlayacağını düşündüğüm için doğumhaneye değil sancı odasına aldıracağım. Doğumhaneye de doğum tam gerçekleştiğinde çağıracağım ☺️
Gmz1996 Dilanmuhammed14 eğer esinizin tiksintisi yksa veya adet zamanınızda da siksintisi yoksa sorun olmaz tabi kan tutmuyorsa eşini😂
Dilanmuhammed14 Gmz1996 yok kan tutmuyor girer aslında o hayata girmem demez ama ben kararsız kalıyorum
Fidan3594 Dilanmuhammed14 kocam beraber yaptığımız ve dünyaya getireceğim zaman benden tiksiniyorsa o adam kocam değildir zaten 🤔 Bence girmeli o atmosferi yaşamalı inşallah girecek benim de eşim
Deletedmom138 Dilanmuhammed14 evet sadece bebeğin çıkma anında almayacağım çünkü çok sızlanır doktorlara bağırır çağırır biliyorum. ☺️
Dilanmuhammed14 Efuchama eşim dayanıklıdır herşeyede galiba o anın heyecanına stresine bırakicam eşimin o anki davranışına
Busraee @Dilanmuhammed14 bence tiksinmez neden tiksinsinki sonuçta siz onun eşisiniz ve bence o an hemşirenin elini tutmaktansa eşinizin elini tutmak eminim ki sizide güvende hissettiricektir🙂