Betulbekil 34+0 dayım bebeğim çok baskı yapıyor vajinama annemde bir ay beklemez göbeğin düşmüş dedi sizce kanala girip girmediğini anlar mıyız
Nur19 Betulbekil belli oluyor aslında tecrübeli kişiler anlıyor ilk bakışta zaten kanala girdiyse doğum yakındır 😂 benim kanala girdi 10 gün sonra suyum boşaldı doğum yaptım
Deletedmom386 Betulbekil Kanala girip girmediğini bilemezsin. Karnın aşağıdaysa onunla ilgisi yok bence benimde baya aşağı inmişti ama ben 39+6da doğum yapmıştım. Ama karnın aşağı inmesi bebeğin kafasının aşagıda olduğuna eminim ☺️ Hayırlı doğumların olsun
Sumeyye_g Betulbekil benim vajinama doğru baskı yapıyor du idrara çıkmam sıklaşmı kontrole gittiğimde bebek baş aşa dönmüş ondan baskı yapıyor dedi şuna 36 haftaya girdik bakalım bekliyoruz
ezoterik Canim ben de göbek düşmesi nasil anlasiliyor onu merak ediyorum ya🤷ben de 36 dayim kanala inmemis bekliyorum ama kanala inmesinin net bi belirtisi yok galiba
Betulbekil ezoterik göbek düşmesini nasıl anladı bende bilmiyorum dün gecede ayağa kalkarken dikkat ettim karnım bi tuhaf şekle giriyor ilk kez öyle oldu tecrübesiz olunca her an doğuruyor muyum oluyor 😱
Betulbekil Nur19 şubatın başındaydı kontrolüm bidaha martın ortasında çağırdı o zaman gidicem ama tereddüt ettim acaba doğuruyor muyum diyorum sürekli 😂
Nur19 Betulbekil nişaninla suyun gelmediği sürece sıkıntı yok 😊 ama içimden bir ses 2 haftaya doğurursun diyor 😂
Betulbekil Deletedmom386 doktor marta kadar progestan verdi canım yarın sonuncusunu kullanıcam martta gelsede olur dedi normal doğum tarihim 11 nisan
Deletedmom386 Betulbekil kullan canım. Erkende inebilir bu hemen doğum olacak anlamına gelmez ama yorma kendini son zamanların dikkatli ol
Betulbekil Sumeyye_g benimde öyle afedersiniz tam deliğimde hissediyorum baskısını sanki çıkıcakmış gibi
duyguyildirim Betulbekil ben anlamıştım kanala indiğini göbeğimden aşağıya doğru sızlama oldu. Kuyruk sokumunda ağrı oluyor yani oturmanda. Kanala indikten 3,5 hafta sonra doğum yaptım.
Betulbekil duyguyildirim gögüsümün altında hep baskı yapıyor ayaklarımı orda başka bi yere mi emin değilim 🤔
Gmz1996 Betulbekil bebek doğuma yakın doğum pozisyonunu alıyor yani yukarıdan aşağıya doğru iniyor eğer kaburga kemiklerinin aşağısı boşaldiysa bide karnın aşağıya doğru olduysa doğum yaklaştı demektir
Betulbekil Gmz1996 görünürde anlamıyorum ben aşağı doğrumu değil mi ama annem aşağı düşmüş göbeğin dedi
Gmz1996 Betulbekil karşıdan görenler anlıyor gerçekten .. bnm ilk hamileliğim de hava almak için dağlık alana dolaşmaya çıktık.. yanımıza komşu geldi dedi senin çocuk aşağıya inmiş 1 haftaya kalmaz doğum olur dedi ve 3 gün geçti bebek doğdu 😂
Betulbekil Deletedmom386 hayırlısıyla gelir inşallah tecrübesiz olunca insan neyle karşılaşıcağımıda bilmiyorum az çok burdan okuduklarım kadarıyla biliyorum
duyguyildirim Betulbekil yapabilir baskı canım son ayın normal 😊 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰