Sedaahmett gfazlioglu bencede gereksiz oda süsleme felan. Bazılari fotograf cekip anı kalsin diye süslüyor ama. Hastaneye fazla gelen olmuyor zaten. Benim eşim sadece lokum ve cezerye almıştı. 😁 Hastaneye gelenlere sadece bunlari ikram ettik. Gelende zaten fazla durmayip gidiyor. Asıl eve çıkınca cok gelen oluyor. O zamanda yine kahve lokum cezerye cikolata felan ikram ettik. Millet hayırli olsuna geliyor zaten. Birseyler yemeye degil😊 tabi türk adetinde gelen misafir kim olursa olsun ikramsiz gönderilmez.
Kocaeli41 gfazlioglu bende sadece cikolata kolanya okadar canım banada aşırı saçma geliyor gösteris hepsi hiç işim olmaz 💕
Snmdnz gfazlioglu bence yeter canm bi kapi susu birde iki uc balon birde ikramlik cikolata vs ne istiyosan yeter ben sahsen oyle yapicam canm
Kbrkprl Hiçbir şey yapmayacağım . O halimle bide onun derdine düşemem. Gelen de bir şey beklemesin bi zahmet zaten yapacağınızı ya 40 Mevlüt’ünde ya da ilk yaşında yapıyorsunuz . Hevesiniz varsa yapın ama kesinlikle yapılacak bir şey de değil
Tosbikim Bende öyle yapmaya düşünüyorum zaten herkes hastaneye gelmiyor bı fotoğraf çekimi için de oda süslemek saçma geliyor bana da. Ki devlet hastanelerinde öyle bı imkan da yok. Gelen olursa diye çikolata kolonya yeterli hastane için o da boş olmasin diye gelene karşı
GulcanYvz Bizim akrabalar hiç yok hepsi memlekette gelirse annemler ve görümcem gelir bende bu yüzden pek süslemeyi düşünmüyorum ama ufak şeyler alırım en azından anı kalması için diye düşünüyorum 🤭Rabbim hayallerimizi yaşamaya nasip etsin gerçekten düşünmek bile güzel hissettiriyor
Senaeksi Bencede çikolata yeterli bazı hastaneler şerbette bırakıyor odaya olmasa da olur herkes gelmicek çünkü çocuğumla ilk defa tanışcağım belkide acıdan kıvrancağım gün de milletin keyfini düşünemem 😬
gfazlioglu Bu arada doğumum ramazan ayına geliyor orada yiyen olmaz bi şey en azından çikolata bi kolonya yeterli diye düşündüm bende 😊
Edaliiii Valla canım onca şancı çek bir çocuk doğur süt geldimi gelecek mi dikiş olacakmı wcye nasıl çıkacağım bebeğimi tanıma gibi bu tarz şeyleri düşünüyor olacağımdan eminim millet gelecek diye öyle abartılı şeylere gerek duymuyorum bebegimin odasını ve odamın kapisini süsledim. Hastane icinde eşimi tembihledim lokum cikalota kolonya al mutlaka diye gelene ikram ederim. Ev içinde dolaba attım baya bir şey yapıp önceden misafir gelirse benimle kalacak insanlar sıkıntı çekmesin diye. Yeterli bence. Zaten fotoğraf çekimi için önemli olan 3 detay esin sen ve bebeğin. Gerisi göze görünmüyor. Ha illa yapayım diyorsan 3 balon bi şerbet çikolata kolonya birde dağıtırsan magnet oda gereksiz ilk gün için sen bilirsin yinede benim fikrim bu yönde
gfazlioglu Edaliiii hele magnet işi bana çok saçma geliyor millet ne yapacak bebeğimin ismini dolabında 😄 aman boş işler
Dkktlbsra gfazlioglu çikolata kolonya ve kapı süsü aldık o kdar süslemicem 1 gün için gereksiz buluyorum kapı süsünü bile kuzenlerm falan ısrarla al dediler diye aldom😂
Edaliiii gfazlioglu aynen valla ben bugün cinlendim dolabın üzerinde ne kadar saçma magnet varsa attım gitti yarın bizimkileri de öyle atacaklar. Instagramda bir sayfa gördüm gazoz kapağı açacağı yapıyor tanesi 2.75 den metal isim baskısı yapıyorlar Allah izin verir doğurursam 3 aylık olunca mevlut okuturum yemekli birde ondan yaptırırım çocuklara toka şeker büyüklere açacak iyi olur manidar da baya akraba için 😂😂
sonsuzask gfazlioglu minimal bı süsleme, 2 tane ayaklı balon aldım,limonatalij, çikolata bu yani uzak hastanem,olanı gelen olursa diye bu kdr basit, mevlid için hazırlıyorum zaten hediyelikler,süslemeler vs,
ozlem_1990 Ben instagram da fiyat aldım açıkçası beğendiğim gibi bir kapı süsüne 275 tl çocuğun adının yazılı olduğu kolonya için 90 tl istediler. Düşündüm gelen giden de olmayacak. En mantıklı seçim yüksek lisans yapan bir öğrenciye yardım da bulunacağım. Böyle karar aldım
Ftsctn_20 gfazlioglu Hiçbir şey yapmiycam nasip olursa gidip doğurup sonrada eve gelmeyi düşünüyorum 😁