Alpelin Benim oğluşum mayısta 2 yaşına girick şuan bende çok yeni gebeyim ikisi bir büyür diyorum artık çok ara vermeden olsa daha mı iyi olur kötümü olur yaşayıp görücez
Minigim_ Nurayceylin18 kızım 3bucuk yaşında inşallah üstesinden gelirim 35+1 olduk ikinci kızım olcak şuan için kardeşini bekliyor ama olunca gorcez bakalım ben bu zamanlarda dogsun diye düşünüyordum nasip oldu. En azından okula başlamadan diğeri büyüyecek.
Selimerve Nurayceylin18 bence cocuk dogdukten 6 ay sonra ıkıncı yapılmalı ben cocukları cok sevıyorum bakabılıcrk gucumde var Alaha şülür ben cocuklarımın abı kardeş abla kardeş gıbı buyumelerını ıstıyorjm benım gıbı tek kalmalarını ıstemıyorum😊😊
Selimerve Nurayceylin18 hatta soyle soylım bebegımın ıkız olması ıcın elımden gelen herşeyı yaptım cok araştırmalar yaptım ama nasıbı boyleymış bı tane kızım olucak ınşallah
Sedaahmett Deletedmom138 aynen bende doğdugum mahalleye cok yakın oturuyorum. 😊 komşular bile akraba gibi oldu artık😂 bana bakıp büyüten komşular şimdi oğluma bakiyorlar. Çok şanslıyız bence 🙏😂
ozlem_sngl Nurayceylin18 gözün aydın ben ikinci çocuğuna 5 yıl sonra hamile kaldim ve diyorum keşke kızım 2 yasinda iken doğursaymisim beraber büyürlermiş nasip işte sen bence sevinmelisin bence