d190516 7 aylık oğlum var 10 haftalık hamileyim 🙈kayınvalidem yardımcı oluyo sağolsun gurbetteyim annemlerden uzak düşük tehlikem var şu an sağolsun elinden geleni yapıyo annem
KucukAnne538 Nurayceylin18 Ben doğumdan sonra kızım 1 buçuk yaşına geldiginde yapmayı düşünüyorum 2. Bebeği beraber büyüsünler istiyorum 🥰🙏🏻😂
kayseri_1234 Nurayceylin18 şimdi gözünde büyür ama şöyle 2-3 yaşına gelince oh ikisi Bi arada büyüdü iyiki olmuş bana kalsa beklerdim heralde dersin Allah kolay ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin çok ideal
Sedaahmett Deletedmom138 aynen evet. Ilk cocuk tuvalet alişkanlığını öğrenmeli bencede. Benim eşim ilk oğlumda cok yardimci oldu Allah razi olsun ondan 🙏😊 ilk 2 ay hic susmayan bebekti oglum. Sadece memede uyurdu. Annem yanimda 10 gün kaldi sadece. Eşim ben bakarim senin kalmana gerek yok anne dedi. Kahvaltimi yemegi felan herseyi yapip önüme getiriyordu 😁 zaten cok titiz eşim. Evi hep temiz tutar. 😂 cocuk gece her aglamasinda eşimde kalkar. eşlerin yardimi gercekten cok önemli. Benim eşimde hep ikiz bebeklerimiz olsun istiyordu. Bende al işte şimdi ikiz gibi büyütecez diyorum 😁 aralarinda 1 yaş olacak sadece.
Nurayceylin18 Deletedmom138 tamamen supriz oldu bize de valla aslinda hic oyle bi biyetim yoktu cunku kizimin suan bile dogru duzgun bi uyku duzeni yok uyumayi hic sevmeyen bi cocuk ve cok mizmizzzz
Sedaahmett Deletedmom138 aynen yap 😂 sana yakın oturan annen yada akraban varsa da yap 😂 benim annemle evlerimiz cok yakın. Oglum 11 aylik hala sık sık gelir gider annem. Her gelmesinde de boş gelmez. Yemekti ekmekti felan dolu dolu gelir 🙏🙈😊
Aysgl_trl_trn Ben aralarının çok olması taraftarı değilim. Bence 3 yaş ideal. En azından zorluğu Bi anda yaşıyorsun. Arası çok olunca tam rahat ettim çocuk okula başladı derken bidaha bebek olması daha zor gibi geliyor bana 🤔
Milena92 Nurayceylin18 bence 2 yaşında olmalı ilk çocuk anne sütü açısından birde derdini daha rahat anlatır tuvalet eğitimi falan daha kolay olur tabi ama bu işler nasip işi oluyo genelde 🤗
AyaYlmazYldrm Nurayceylin18 oglum 19 aylik bende 13 haftalik hamileyim birlikte buyurler kafana takma
Rabia-22 Nurayceylin18 valla ben şahsen 2. yi 1. cocugum 4,5 yaşına gelsın ozman dıyorum.ilk cocugun aklı bı ersin,2si birden bebek zor olur.
Blackkcat Kızlar maşallah size ben 2.çocuğu 7.5yıl sonra yapmıştım açıkçası cesaret edemedim🙈hatta şu an 3.ye hamileyim o da doğduğunda tam 6yaş olacak aralarında😂ama ne güzel ya az yaş farkıda😍kızım 13,oğlum 5 yaşında,14haftalıkta hamileyim🌸
Nurayceylin18 Ezgiali Allah yardimcimiz olsun 😊😊😊 kızınız sakinmi uykulari duzenlimi bebim kızımın halaa yok uyku duzeni geceleri en az iki uc kere kalkiyoruz