Ebrucihan Hanımlar 27 şubat spinal sezeryanla doğum yaptım aşırı omuz ağrım var ve gaz çıkaramıyorum sizce ne yapmalıyım daha önce aynı şeyleri yasayan var mı ?
3melekannesi Ebrucihan evet bendede olmuştu gaz çıkaramadığım için bana damar yolundan ilaç vermişlerdi onun için hastanedeysen şuan hemşirelerden iste canım
Kifayet Ebrucihan bol bol yürümelisin omzunu sıcak tutmaya çalış vede kayısı kompostosu ye canım gazın için
Meloo Gazın omzuna vuruyor çünkü bol bol yürüyün aynısı bende de olmustu doktoruma omzum çok fena dediğimde gazdan demişti ağrı kesici yaptırıp sürekli yürüyün gazınız çıksın
Ebrucihan 3melekannesi eve geldim ama hala ağrım var omzuma vuran yürümeye çalışıyorum bakalım bugün kayısı hoşafı içmeye baslayacagim teşekkür ederim 😊
Ebrucihan 3melekannesi bende çıkmadan sordum omuz ağrım var diye gazdan dediler fakat kendin cikarmalisin gazını ilaç veremeyz demislerdi lavma yaptılar oda pek fayda etmedi normal doğum diye girdiğim zaman yapmışlardı sezeryanla cevirince içerdi bişey kalmayınca haliyle bekliyorum bakalım
3melekannesi Ebrucihan geçer inşallah bni öyle kötü kilitlemişti ki nefes alamıyodum ağrıdan mecbur kaldılar önce hapını verdiler işe yaramadı sonra damardan vermişlerdi☺️