SibelCengiz iyi aksamlar hamile annisler :) ilk bebek hareketinizi nerde hissettiniz? az once midemin sol tarafi da bi hareketlilik oldu bebis mi 🤩
Merve_kucuk SibelCengiz Şimdi 16+2 gunluksunuz sanırım. Bebeğinizi yukarda hissetmeniz için haftanizin ileride olması lazım ☺ Genellikle bebekler o haftalarda aşağıda oluyor büyüdükçe yukarı çıkıyor ☺
Misssimsek SibelCengiz 19.haftadayim hala gobegimin altında. Hareketleri hep orda. Henüz yukarı çıkması için erken. 20 den Hatta bazen 25 den sonra çıkıyormuş yukari
Damla________ SibelCengiz ilk hamileligimde bende erken hissetmiştim zayıf olunca bazen erken hissedebiliyorsun
SibelCengiz Merve_kucuk evet 16+2 ama ilk defa bu aksam oldu , bagirsak desem ck degisikti , ilk bebis oldugu icin biraz acemiyim 🤣
Merve_kucuk SibelCengiz Bende ilk hareketini 16 haftalıkken hissettim ama kasigimin orda hissettim ben ☺ benimde ilk gebelik. Belki sizin bebeğinizdir öyle hissettiğiniz şey😍
ruveyda98 16 haftalıkken aşağıda hissediyorum kasıklara yakın şimdi 24 haftalık olduk hiç durmuyor ve daha net tabiki 🤗