Prens_annesi3 Kızlar bugün ilk defa magnezyum içtim doktor yazdı ama bende mide bulantısı yaptı sizde de oluyor mu
Duyguali Prens_annesi3 Bende zoraki içiyorum. Benim de midem bulanıyor. Kaç haftalıksınız sancınız olduğu için mi verdi
Sevgigursoy Prens_annesi3 bana magnezyum hap olarak yazmıştı kullanıyorum herhangi yan etkisi mide bulantısı görmedim şuana kadar 2 aydır kullanıyorum
Hatmaz Prens_annesi3 ben kullanmıyorum gerek yok çok şükür ama her gün bir tane maden suyu içiyorum magnezyumlu o daha iyi bence onu deneyin derim
Tubau Prens_annesi3 14+2 malesef öyle birde afedersin tuvalet yaptığında rengi değişebilir endişelenme normalmiş.
Bng Ben de dün başladım,tadı kötü de olsa.geçen gece nasıl bir kramp girdiyse,yok böyle bir acı.dr uma söyledim hemen başla dedi. kramp giren bacağım hala ağrıyor ve topallıyorum.ayrıca hiç ödemim yoktu ,o bacağım ödemli her gün.27. Haftadayım,normal mi
minikgunesim Bng bana da 2 oldu giriyor kasıktan başlayıp bel ve bacağa doğru ilerleme yapınca doktorum yazdı ama detaylıdaki doktor arada Rahmime de vurup yürümeye engel olduğunu öğrenince fıtık olabilir dedi sizde de öyle mi 😞
LeonGunes-89 Bng geçmiş olsun😞3 gün önce gece aynı benim de bacağıma kramp girdi 3 gündür sürahi nene gibiyim topalliyorum bende geçmedi 🤦♀️kasların tekrar açılması için bacağını gerdirmen gerekiyormuş ellerini duvara yasla ağrıyan ayağın arkada diğer bacak önde dizden biraz kır arka ayağını gerdir esneyince biraz rahatlatıyor seni belki biraz faydası olur sana da
Prenslerinin_annesi Prens_annesi3 bende zorla içiyorum bende migde yanması yapıyor günde 2 defa içiyorum ben
hkurt Prens_annesi3 evet ben de günde 1 tane içiyordum .. suda eritmeli.. başta sorun yoktu ama 1 haftadır hem ishal hem de mide bulantısı yapıyor . Bugün bıraktım artık yarın dr a sorup başka bı çözüm isteyeceğim . Maden suyu yerini tutmuyor ama günde 1 tane de maden suyu icebilirsin dedi .ikisinin yeri de ayriymis ..
Bng LeonGunes-89 teşekkür ederim,deniyorum hemen. bacağım da ödemli,şiş.başka bir şey çıkar diye korkuyorum
Mnk20ddm Ben de kullanıyorum tadı midemi bulandırıyor ama kramp girmesinde iyidir ben sabah aksam içiyorum 🙈
Sumeyye_g Prens_annesi3 bende kullanıyorum değişik bi tadı var öyle çok mide bulantım olmadı çeşitleri var doktoruna sor değiştirir belki diğerleri iyi gelir
Edaliiii Benimde sancı başlangıcı vardi hap olarak içiyordum kasilmalar artinca yeterli gelmedi Toz olana başladık berbat bir tadı var ama mecbur içiyorum. Midem bulandigi icin lap diye tepeme dikemiyrum az az yudum yudum içmeye gayret ediyorum birde meyve suyunun içinde pek tadı gelmiyor öyle deneyin