kader_jin48 Bgn Evde çok çalıştım ve sonuç bel ağrısı yatakta ne sağa dönebiliyorum ne sola sizlerde öyle oluyomusnz özellikle belimin SOL tarafı agırıyor sol bacagm bile tutulup kalıyor 😩
ktnzehra49 kader_jin48 bende aynı postu açıcaktım 😊 bugün biraz fazla kendimi işe kaptırdım şu an kıpırdayamıyorum bile 😞😕
Gldane kader_jin48 bugün sadece mutfağı topladım ve daha ayağa kalkamıyorum birde bende fıtık var ağlamak istiyorum resmen ama ben hayırlıyla pazartesi günü doğum yapıyorum darısı hayırlı zamanda sağlıkla sizlere olsun
masalsii kader_jin48 bel kuyruk sokumu ağrısı çok zor gerçekten bi iş yapsam 5 saat oturmak istiyorum aralıksız bi iki saat temizlik yapsam hemenbıçaklar batıyor belime resmen
DuyguDemir3 Merhaba keşke temizlikte olsa sadece ... işim oturarak akşam eve gelince yemek yap + bişey daha Yapiyim dediğim an tutuyor belim benimde sağ tarafım bacak dahil hareket bile edemeyecek konuma geldiğim gün oldu ağladım ağrıdan Daha çok acıdan:(
Nse kader_jin48 agirmaz mi öldürüyor resmen bugün akşama kadar temizlik yaptım perdeydi oydu buydu evde iki tane küçük çocuk biri yedi biri dokuz yaşında onların arkasından koş ev işine koş akşam yemeğine koş bulaşık ti oydu buydu gece ağrıdan agladigimi bilirim
ebruliyim kader_jin48 dun aynen bu sekildeydim dogum icin genel temizlik yaptim 15 gun sonra dogumum var yatakta sol bacagimi oynatamiyodum belim desen oylesine
Merryy kader_jin48 bende de aynı şekilde oluyor canım aslında iş yapmam yasak ama bi evi süpürsem yada sadece tek bir odayı bile silsem akşama koltukta uzandığımda ne sağıma dönebiliyorum ne soluma belim çok kötü ağrıyor hatta zor kalkıyorum kalktığım zamanda biraz ayağımda sekmeler oluyor doktor bebek sol bacağına baskı yapıyor ondan dedi magnezyum ilacı verdi biraz daha rahatladım bu ilaca başlayınca
mrv_mert_15 Az önce kısa bir valiz hazırladım 2 çamaşır katladım. Belimin agrısında zor duruyorum. Uzun süreli yerde oturunca da çok oluyor. Oyüzden ara ara evde dolanıyrm ki bacaklarım rahat etsin 😚
Annesihamis kader_jin48 olmaz mi Doğum öncesi temizlik yapıyorum detaylı yardımcı kimsede yok mecbur tek yapıyorum bel agrisindan mahvoluyorum uzanıyorum biraz dileneyim diyorum bu sefer kalkamıyorum kuyruk sokumun izin vermiyor 😫