Mrymylmz Kızlar 5+6 geç döllenmeyim keseyi gördük haftaya carsambaya gün aldım bebegı ve kalp atısını duymak için bikaç gündür kasığımda ağrı var girip cıkıyo bazen yaşayanınız var mı inşallah kötü bişey değildir
Sndz95 Mrymylmz canim bende 4 haftaligim, iki uc gundur bende de basladi, boyle agri giriyo sonra geciyor arada boyle oluyormus, normal dediler, insallah dogrudur, bide oyle bi sanci ki iki bukuluyorum, geciyor duzeliyorum, cok degisik bir agri
elifayc Mrymylmz 38.haftadayim ilk haftalarda benimde oldu resmen nefesimi kesiyordu bebek yerlestigi icin sanci yapiyor diyorlardi korkmayin
Mrymylmz birsaglikci merhaba benim geç döllenme 5+2 de kese göründü bebek yoktu doktor beta ya baktı 10 bin cıktı galiba haftaya carsamba bebek için gidicem dua edin bana biraz sıkıntılı bi süreçteyim
birsaglikci Mrymylmz geç döllenme olmasına rağmen erkenden görünmüş kese maşallah. İnşallah sağlıklı ilerler canım içini ferah tut olur mu
Naz1988 Mrymylmz canım endişe etme bendede oldu normalmiş yani ben 15+5 oldum yeni yeni agrılarım azaldı