Busra42 Hastaneye Geldiğimde 2 cm olan acilmam 9 saatlik suni sancidan sonra 3 cm oldu ilerlemiyor ne yapmaliyim
Meliha_nur Busra42 canim 3 cmle gittim 48 saat sonra 8 cm ve sezeryn bence doktorunla bi konus bebegin kanalda olmayaabilir veya catin dar olabilir
dishonest Busra42 benim de 9 saat sonra 3 santimde kaldı bebeğin kalp atışları düşünce sezaryen oldum. Doktorunuz takip edecek. Risk olmazsa iki gün bekleyeni duydum.
Zeyneptoprak Busra42 epidural konusunu konuş istersen kasları gevşettiği için açılmayıda kolaylaştırıyomuş sonrasında sezeryana dönüşde kolay olur hem
Meliha_nur dishonest cati dar bebek yukardaysa beklemesin bence ben acilmaya ragmen yapamadim sezeryan oldum
Busra42 dishonest aynı şeyi yaşadım cuma günü 9 saat cumartesi 3 4 saat şancı çektim suni sancıyla 4 cm açılma oldu ve şiddetli savcıdan dolayı kalp atışları düştü acil sezeryana aldi doktot
ags Busra42 konuyla ilgili bilgim yok fakat görünce yazmadan geçemedim Allah yardımcınız olsun🙏🏻 Sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah.
Meftunbade Sezeryan düşünebilirsin kuzum çünkü açılmak çok yavaşsa bu seni çok yoracak ıkınmaya gücün kalmicak
Busra42 Meftunbade sancıyı çekip sonra sezeryan olacağımı bilseydim hiç normal doğum işine bulasmazdim
Busra42 dishonest ilerliyordu 4 cm oldu suyunu patlattı doktor hızlı ilerlesin die ağrı iyce şiddetli geldi o sıra kalp atışları düştü acil Sezeryan oldum