anestezi97 Kızlar Kraft fit 2 bebek arabası kullanan var mı ben aldım güzel duruyor ama daha kullanmadım açıkcası
Melisaycl anestezi97 okdr pahali bisey kotu olamaz heralde iyidir iyi kullanmadim ama tahminen yani🤗🤗
Purple13 anestezi97 ben kullanıyorum sürüşü çok rahat kolay kullanımı ama puseti çok küçük bence çocuk düşücek hissi uyandırıyor. 2 aylık bebeğim ayaklar dışarda kalıyor.bir yere arabayla giderken kullanıyorum bebek arabasına koyup 1 kere gezdim sevmedim.
Aayyssuu anestezi97 canım ben 2 senedir oğluma kullanıyorum pusetinin küçük olması dışında hiç şikayetim olmadı gerçekten sürüşü çok rahat sepetinin büyük olması da güzel bi avantaj 🙏
Yesilim anestezi97 dedgnin fiyatnı bilmyem ama ebebegin kendi arabası var netten alablyosn 800 tlmi neydi ben ondan aldım cokta memnunum baby plus bence bi bakmalsn belki hosuna gider
anestezi97 Aayyssuu ya genelde puset küçük diyorlar ama diğer pusetlerin boyutu da aynı gibi karşılaştırmıştım ebebekte
Aayyssuu anestezi97 canım çocuğun yapısıyla da alakalı bi durum bence ben 4 ay kullanabildim diğer pusetlere göre küçük ama rahat bi bebek arabası çocuk için 🙏🤗
anestezi97 Yesilim onu almak için gittim ama kumaşını filan pek beğenmedik ve satıcı da önermedi tekerleklerinde ve metal kısımlarında çok çabuk kırılma oluyor dedi
Elizvedeniz anestezi97 ben profit plus aldım gayet güzel geldi henüz kullanmadık ama eşim uçak diyor o arabaya düşün😂 gayet güzel şık.