Goknurunuz Kızlar merhaba 6+5im oksapar iğne kullanmaya başladım bugün ikinci günüm göbekten yapıyorum ama iğneden sonra yanma oluyo sizdede oluyo mu ? Siz nasıl yapıyosunuz ?
Sunshine1 Goknurunuz evet yanma oluyor canım malesef, karnını elinle toplayıp sıkıştırıp 90 derece dik şekilde iğneyi batırmalısın, sonra 2 dk üstüne pamuk bastır daha az morarma olayı oluyor böylece. Göbeğin 4 parmak sağından solundan yapabilirsin. 💙
May18 Goknurunuz benı ılac degilde ardından kolonya basmak yakıo zamanla alısırsın canm yanma morarma oluo bazen hıc olmuo
Goknurunuz Sunshine1 öyle yapıyorum canım ama korkuyorum da yanlış bişey yaparsam diye tedirginim rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Safiye12 Ozlmslm yanında coraspirinde kullanıyo musun ben kullanıyodum geçen ay doktorum coraspirini biraktirdi
Ebe4343 Goknurunuz 4 haftalıktan beri kullanıyorum 13 haftalık oldum.göbek,kol denedim çok acıdı sonra bacaktan yapmaya başladım
Goknurunuz Cigdemveminik dün oturdım eşimden yardım alarak yaptım bugünde ayakta kendim yaptım bakalım yana yıkıla öğrencez mecbur 😂
Yildiz95 Goknurunuz hem morariyor hemde ici sisiyor malesef bebeklerimiz icin dayaniyoruz bazen igneyi batircak yer bulamiyorum😂😂😂
Sunshine1 Goknurunuz amin canım Allah hepimize yardım etsin🙈 ben 29 haftalık oldum hala tedirginlikle yapıyorum karnım şiştikçe içim daha fena olmaya başladı ama napalım mecburuz 🙏🏻💙
Cigdemveminik Goknurunuz bacağına dene bnce ben 3 haftadr bacağa yapıyorum aşırı rahatmş 😂 göbekten yaptğm zamnlarıma acıyorm🤦🏼♀️