Canan9627 Brnsuyildirim bebek enfeksiyon kapabilir demslerdi bana canım o yüzden afedersin ama içe bosalmasa daha iyi
hilal_yener Brnsuyildirim bende rahim ağzının yumuşadığını o da erken doğuma sebebiyet veriyor diye duymuştum
_defnee Brnsuyildirim Doktor belirtiyor diye biliyorum. Mesela bir gittiğimizde aile hayatına ara dedi doktorum.
Esrdrn Doktorunuza danışmak her zaman daha iyidir bu konuda çekinmeyin sorun eğer bi risk yoksa her türlü devam edebilirsiniz diyorlar zaten
58_edaygmr_58 Brnsuyildirim bir zararı yok diye biliyorum bende ama sık sık olmasın dediler bana rahmi yumışattığı için erken doğum olabilirmiş son haftalarda sıklaştırın 👍🏻
Saryamom Brnsuyildirim 7 aylık oldum gün aşırı yapıyoruz rahim 40mm yani hiç sıkıntını yaşamadım ama sorunlu hamiliklerde tavsiye edilmiyor yani gebeden gebeye değişen durum
Sumeyye_g Brnsuyildirim evet ilk başlarda zararlı enfeksiyon açısından ama doğumuna yakın açılmayı kolaylaştırır yumuşama olur demişti sıkıntı yok demişti doktor son haftalarda