Anneoluyorum93_ Kafayı yicem psikolojik midir nedir 5.haftam doymuyorum arkadaşlar dünyayı yemek istiyorum gördüğüm adını duyduğum herşeyi canım istiyor
Bsrasntrkk Anneoluyorum93_ bende öyleydim. Hamileliğim ilk zamanları hep iştahım açıktı. Her şeyi yemek istiyordum. Gerçi hala öyleyim ama fazla bulantım olmadı sanırım ondan oluyor bu iştah açıklığı 😊
Muhammedim0125 Anneoluyorum93_ 😂😂 ben 23 haftalıkken öyleydim utanıyordum bide kaynanamlarda geçirdim o haftayı 😒 sürekli yedim o bir şey demedi ama ben utandım rezil oldum bazen gizli yiyordum 😂😂😂 hahahah
Anneoluyorum93_ Bsrasntrkk bende de bulantı yok ama aniden aşırı açlık hissi geliyor. Bir de baş dönmesi çok kötü
Bsrasntrkk Anneoluyorum93_ sanki miden bomboş gibi oluyo dimi bi anda bende yaşıyorum aynı durumu 🤭 zaten kiloluyum korkuyorum açıkcası nasıl olucak bilmiyorum
DenizzZ-89 Ben ilk 4 ay bişey yiyemedim bulantıdan beş kilo verdim hatta şimdi son üç Haftam dediğin gibi dünyaları yesem doymuyorum 😂
Anneoluyorum93_ DenizzZ-89 ben 3 kilo aldım, adet dönemi şişeriz ya normalde sonra geçer, adet olmadğım için o şişlik de kaldıı sanki
Yildiz95 3 bucuk ayda 6 kilo aldim dun doktorum fazla aldigimi soyledi ama doymuyoruz minik kusumla😂😂😂
Anneoluyorum93_ Yildiz95 5 haftada böyleyse ben de düşünemiyorum, kilolar verilir bebişler sağlıklı olsun da🙂
Anneoluyorum93_ Bsrasntrkk of aynı dert zaten şişmanım millet zayıf haliyle kusuyor ben ha bire yiyorum 😁😁😁