sokomel esra_sak61 adet sancısı yok da karında sertleşme nasıl bişey? bebek kendini topluyor sivriltiyor ama haftalardır oluyor o. onun dışında bir şey yok.
esra_sak61 sokomel bende adet sancısı vuruyor karında gerilme oluyor rahat yatamıyorum Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah🤲🤲
MrsCakmaktas Bizde 39+5 olduk doktorumuz 41 e kadar bekleyelim sonra suni sanci ile deneriz dedi. Hurma squat yuruyus sicak dus pilates ne varsa denedm ama gervekten bebek ne zaman isterse o zaman geliyor😂 ustelik bizimki kiz birde kizlar erken gelir derler😂😂😂
esramevatskrn Onsekiz06 Aynıyız 😑 40+2 artik moralim bozulmaya başladı yapmadığım şey yok ama hala tık yok 🙄
Onsekiz06 esramevatskrn benimde moraller bugün düştü 😒 ama yapacak bir şey yok nasip nasıl gelecekse diye düşünmeye başladım bir aksilik olmasında Allah’ın izniyle sende bozma moralini. Kavuşmaya az kaldı. Hiç bir belirti var mı
esramevatskrn Onsekiz06 Yanii arada sancılarım ve bel ağrılarım oluyor ama onun dışında muayenede falan bir açıklık yok nstde sanci da çıkmadı hiç 😔 Hayırlısıyla gelsinler inşallah 🤲
Zuzum577 Onsekiz06 canim 42 haftada Falan bebek kaka yapiyo sonrada sezeryana aliyorlar o kadar bekletmd bide oyle bisey oldugunda Allah gostermesin bebek sag dogmuyo nefessiz kaliyo bide kakasini yese kuveze koyuyorlar yani o kadar bekletme bence yani oyle duydum
MrsCakmaktas Busrakrc aslnda pozitif olmak lazim onlar gelecegi zamani bliyordur yani stres bebegede yaramaz ama iste insan ister istemez kafaya takiyor tabii.