Rfsnmz Mryslny 16 haftamiz biticek daha gorememistik hic bi ihtimaldede bulunmadi doktorumuz cok merak ediyorum iki hafta sonra kontrolumde net bi sekilde ogrenirim insallah yorumuzun icin tesekurler 😊
Nur_nur06 Nur_nur06 instagram hesabınızı yazabilirseniz fotoğraf atayım çok merak ediyorum bende doktora 2 hafta var daha
Papatya-20 Merve_seda ya Bi doktorum 11+2 diyo cinsiyet tahmininde bulunuyor erkek diyor ultrosonda detaylıca gösterdi anlattı net şekilde kemik yapısından ve durusundan erkek DİE diger doktorum 8+2 diyor kafam karısık geç döllenme bebegim hesaplamaların ikiside olabilir
Duygunecla Kese fotoğrafı atıp cinsiyet tahmini bekleyenlere mi şaşırayım. Kendini doktor sanıp keseye cinsiyet tahmini yapanlara mı... Allahım sen akıl fikir ver ..Alemsiniz gercekten😂😂
cansel30 Duygunecla sen benim onun yada bunun mesleğini biliyor musun?? Hayır... eğleniyoruz illa erkek ya da illa kız diye çıkınmıyoruz..
Duygunecla cansel30 çıkınmıyoruz derken ? 😂 valla fazla komik geldi kusura bakma 2mm bebegin cinsiyetini tahmin etmeniz.. umarim doktor değilsinizdir 😂🤭🤭🤭
cansel30 Duygunecla ben kimsenin bebeğini tahmin etmedim bence senin okumanda sorun var.. size gereksiz gelen şeylere yorum yapmayın görmezden geliverin o zaman