bilaloguzunannesi gulcingulcin 25+3 Bugün sabah yatırdık çok güzel sonuçlar sadece demir eksikligine bağlı kan düşük cıktı
Selimem Dün yaptırdım canım 22+3 ken ama bir hafta da bebeğim gelişimi geride yanı 23+3 olmam gerekirken
gulcingulcin Bellazarea Ben de 24 ile 28 arası diye biliyorum.Doktorum da hiç bahsetmedi benim de sormak aklıma gelmemiş
Bellazarea gulcingulcin Benim bulunduğum ülkede bu test zorunlu, gebelik şekeri baya tehlikeli bir şey bebek için...Siz doktorunuza sorun, araştırmalarınızı yapın, benim kendi fikrim yaptırın derim, hiç zararını görmedim ki gören olmamıştır...
_Merveozdemir_ bilaloguzunannesi Bende şu an 25+3 teyim 😊 24+6 da yaptırdım bende normal çıktı çok şükür🙏🏻
bilaloguzunannesi _Merveozdemir_ MaşAllah sağlıkla vaktinde gelsinler inşAllah 🌸💐 çok şükür bebeğim haftasına göre 2 hafta büyük dedi doktorumuz bugün 900 gram 33 cm boyu MaşAllah oğluma 😍❤ bebeğinizin cinsiyeti nedir 😊
_Merveozdemir_ bilaloguzunannesi Amiin canım amin inşallah cümlemize nasip etsin Rabbim 😊 Maşallah senin bebişede hep sağlıcaklı olsun inşallah bizimkinede 2li taramada demişti normalde bebekler bi ihtimalde olsa risk taşır ama maşallah sizinki çok çok iyi demişti gerisi önemli değil zaten 😍 Cinsiyeti Erkek 💙 seninkinin cinsiyeti ne canım?
bilaloguzunannesi _Merveozdemir_ bizim ki de erkek 8 aylık evliyim 25+4 hamileyim Rabbime şükürler olsun nasıp etti ❤❤Rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin 🌸💐