Beg-23 Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda kızımız olacağını öğrendik. İki isim düşünüyordum hep. Gülçin Umay olarak ama o kadar olumsuz yorum geldi ki isimden beni soğuttular. Rica etsem Gülçin ismiylr birlikte güzel olacak bir isim önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
BusraDevlet83 Beg-23 Ya bu millet kadar herşeyi bilen, herşeye karışan başka bir millet görmedim. Siz sevdiyseniz kimse karisamaz. Karışsa da başarılı olamaz. Olmamalı. Umay gerçekten hoş bir isim. Bence bir daha düşünün.
Gizmogram Beg-23 Siz ve eşinizin içine sindiyse gerisi önemsiz ya bu insanları da anlamıyorum hadsizler
Babyaltug Bende isim bulamıyorum eşim sürekli aybüke diyor ama ben istemiyorum duru ismini de düşündük cok kararsızım ben böyle parla ,pırıl gibi şeyler istiyorum ama ne istediğimi de tam bilmiyorum
Beg-23 Babyaltug ya isim bulmak çok zor bişey iş gerçekten bende çok zorlanıyorum evet daha çok var ama isme özel yapılacak şeyler varken bir an önce bulmak istiyorum 😓 bu arada aybüke ismini çok severim çok hos isim