Kanatbebe İyi akşamlar anneler bugün ilk tekmemizi attık hissetmek isteyen annelere de nasip olur inşallah ❤❤😍
Sedley Kanatbebe Aayyyy inşallah bende o günleri görürüm. Hemen elini karnına koyup dilek dileseydin dua etseydin canım öyle derler bebeğin ilk tekmesinde dua edin kabul olur derler. Belki batıl inanç ama zararı yok sonuçta 🤗🤗🤗🤗
cnnkmrc Kanatbebe Ne guzel heyecanla bekliyorum bende o ani yasamayi kac haftaliksin 18+4 olduk biz daha henuz bisey yok bizde
inancin_annesi Kanatbebe benimde oglum olucak inşallah bugun 16 olduk hıssetmek ıcın sabırsızlıkla beklıyorum💙🧿💙🧿
Kanatbebe inancin_annesi maşallah canım hayırla kucağına alırsın inşallah az biraz daha sabret bende heyecanla bekliyordum bugüne nasipmiş inşallah en yakın zamanda sende hissedersin ❤😍
Kanatbebe Sedley ayy inşallah hissedersin canım böyle güzel bir his yok sanki 😍 dua etmem konusunda kimse bir şey demedi canım bilmiyordum ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi
Sedley Kanatbebe Bende hamile olduktan sonra öğrendim öyle bikaç büyüğüm demişti. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🤗🤗
Kanatbebe DilekBodurr maşallah minnoşa allah bağışlasın allah tüm anne olmayı isteyenlere de nasip etsin 😍
Kanatbebe Sedley inşallah canım 🙏😍 allah herkese nasip etsin öğrenmiş oldum seninle birlikte kalsın aklımda
Kanatbebe cnnkmrc canım bu ara sürekli uzan elini karnına koy her an hissedebilirsin ben hiç beklemediğim bir anda hissettim doktorum bir kaç hafta sonra daha da net hissedeceğimi söyledi