Yaman Kızlar 18 haftalığım bu zamanda hafif tekme hisseden varmı veya hissedilirmi? Belki dokunustur şuan yeni tekme atar gibi bişey hissediyorum 😍
[silindi] Yaman hissediliyo canim bizimki cok hareketliydi 14-15de baslamisti simdi 25+2 tekmeleriyle karnimi delicek yakinda😂
Misssimsek Yaman ben hissediyordum canım 18 de de 19 olduk bugün ilk defa annem bile dışardan gördü tekmesini
Annisko Yaman bugun 18.haftamizdayiz küçük dokunuslar şeklinde hafif hissediyorum cok sukur allahima 😍😍
Kvlkgzmerhn Evet hissedebilirsin bende ilk 18 de hissettim tam pıt pıt degildi benimki balık kayiyor gibiydi doktorum karın duvarina vurup geri kaciyor dedi 🤣
Yaman Kvlkgzmerhn önceden damar atar gibi olurdu simdi resmen tekme atıyor gibi hissettim çok heyecanlandım 😍
Sultangonul Bende 18 haftalığım hissediyorum artık. Bazen gıdıklıyormuş gibi bazen de cılız tekmeler hissediyorum. Eşim karnıma dokunduğu zaman da o da hissediyor. Dışarıdan da hafif belli oluyor yani 😂🥳
Yaman Sultangonul evet öyle kuvvetli hissetmedim cılız şekilde hissettim 4-5 kere elimi koyunca bıraktı hemen🙂eşime bişey diyemedim anlayamadım ne olduğunu baştan acaba gazmi dedim ama gazda yok sonradan aklıma geldi hareketlendi diye çünkü elimi koyunca duruyo🙂
Yaman [silindi] 15 haftalikta birkaç kere kayar gibi hissettim geçen hafta damar atar gibi hissettim simdi resmen cılız tekme atıyor hissettim çok güzel bi duyguymuş😍😍
Misssimsek Yaman aynen oyle canım o kadar güzel ki evin içinde çıldırdım resmen 😂 ilk defa böyle gördük. Inşallah allahım isteyen herkese yasatsin göstersin 💕
Melikee41 Bende 18+6 günlük hamileyim daha yeni tekmelerini yavaş yavaş hissediyorum çok güzel bi duygu eşim elini koyduğunda korkuyo diyo valla şimdiden babayı dövüyo 😊😁
Yaman Melikee41 ben baştan anlayamadım söyleyemedim bidaha hissedersem soylicem ama bnde elimi koyunca durdu 🙂
Yaman Annisko ayniyiz o zaman cnm bnde bugün 18 haftaligim bnde bugün ilk defa duydum ama resmen tekme atar gibiydi farklıydı yani allahıma şükür bugüne geldik sağlıklı olsun bebislerimiz 😍