Mrs_ss İyi akşamlar. Salı günü sezeryan doğumum var. Az önce bikini bölgesine sir yaptırdım ama biraz tedirgin oldum sonra. Bebeğe bi zararı olur mu sıcak sürüyor ya bastırıyor çekiyor sonuçta acaba etkilenir mi 🤔 son haftalarda yaptıran var mı merak ediyorum.
Serenty Mrs_ss ay ben yaptırdım ama şansıma kendi agdacimda hamile izne ayrılmış . mecbur hiç bilmediğim bir yere aldırdım.malum doğumdan sonra bir daha gidemem diye.kendim hiç alamıyorum zaten.ama kadin mahvetti ya resmen çok gergin dedi.kanatti hep . halbuki 6 aydan bu yana tüylerim resmen azaldı çok yoğun değildi.o halde bile canım yandı
Mrs_ss Serap0733 bilmem son günler ya hiç yaptırmamıştım ondan biraz aklıma düştü işte ister istemez düşünülüyor 🤭
CigdemMeryem Canım ya😌herhalde ilk gebeliğin,annelik nasış güzel bir duygu ki her durumda bebeğimizi düşünüyoruz,merak etme birşey olmaz anne karnında güvende bebişin
Mrs_ss CigdemMeryem ikinci bebeğim halbuki 😅 ama aradan 8 sene geçince herşey sıfırlanıyor böyle annelik eşittir evham işte 🤭
Mrs_ss Serenty canım yaa biraz yapan kişinin de anlayışlı olması gerekir hamilelik bu sonuçta ben de zorlandım biraz gerdirdim bacağımı falan kaldırırken kasıldı şimdi 🤷🏻♀️
CigdemMeryem Mrs_ss 🙃Benimde 3.gebeliğim aradan 7 yıl geçti ama bazı konularda bende acemiyim unuttum sanki herşeyii
Esengl Valla bende düşünüyorum yaptırmayı hamıle kaldıgımdan beri jilet kullanıyorum kendımı kasarım belkı bısey olur dıye korkuyordum ama jilet uğrasılcak bısey değil helede doğumdan sonra doğum zamanında jiletle hiç uğraşamam bişey olmıyorsa eğer bende gidiyim ağdaya 🤷🏻♀️
Mrs_ss Esengl jiletle sürekli olmuyor cnm ya hem daha da çoğaltıyo uğraşılcak gibi değil en temizi ağda valla
Esengl Mrs_ss vallaaaa bende gıdıcem artık doğumdan once gudıyordu ağdaya tekrar jilete başlamak mahvettı valla
Mrs_ss CigdemMeryem öyle oluyor canım ya hiç yaşamamış gibi ilk kez doğum yapıcam sanki öyle bir yanım heyecanlı bir yanım endişeli karışık duygular 😄
Esraguvennn Mrs_ss yok canım bisey olmaz aksine jiletle kesik olma ihtimali mikrop kapma ihtimali daha fazla sır ağdayı isitip yaptıkları için daha iyi yaptırdığın yerde sadece tek kullanımlık spatula falan kullanılmasına dikkat et ben öyle yapıyorum hamileyken
Mrs_ss Esraguvennn aynen cnm dikkat etmek lazım. Girer girmez örtüyü falan değiştiriyorum hemen onlara kalsa pek oralı olmuyorlar maleseff hijyen konusunda bazı yerler sıkıntılı.